Ce-mi doresc de ziua mea

Întrucât wishlist-ul de anul trecut s-a bucurat de un succes răsunător, iar unii prieteni chiar m-au somat să-mi fac din nou publice dorinţele, reiau experimentul şi anul acesta. Cam târziu, e drept, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Ca şi anul trecut, precizez că această însemnare nu se adresează decât prietenilor (din păcate, încă nu sunt toţi pe Facebook, Dumnezeu ştie de ce).

În ce-i priveşte pe cititori, din partea cărora anul trecut nu-mi doream decât un trafic obraznic în ziua aniversării, anul acesta am o surpriză. Luni, de ziua mea, am să le fac eu un cadou. Care nu va fi singurul, ci primul dintr-o, sper, lungă serie. Aşa că vă aştept să reveniţi ca să aflaţi despre ce e vorba.

A, şi să nu uit. Wishlist-ul:

  • lecţii de motodeltaplanorism
  • un ceai la New York
  • un iPad 3G
  • un aparat de radio Tivoli
  • o şa Brooks
  • plante de apartament (din cele mari şi frumoase, preferabil nu foarte colorate, deci nu cu multe flori, pe scurt – mai mult verzi)
  • un ceas de mână (simplu, subţire, elegant)
  • o cină cu Penelope Cruz
  • un GPS pentru trekking / biking
  • lecţii de înot
  • o carte cu o poveste care te-a emoţionat până la lacrimi şi despre care crezi că mi-ar plăcea şi mie (deci beletristică, nu self-help, nu eseistică şi nici filosofie)
  • o sticlă de vin bun roşu sec sau rosé (dacă ai dubii, întreabă la “La Chambre” pe Dorobanţi 111-113)
  • bilete la un spectacol de teatru pe care l-ai mai revedea de cel puţin două ori (ştiu ca nu e stagiune acum, dar accept şi vouchere 🙂
  • o baterie HyperMac (aveau cândva la Noumax)
  • o geantă de piele maro pentru Brompton (am văzut una la Veloteca, dar cred că au şi la Brompton)
  • o partidă de paint-ball cu ministrul Vlădescu. Cine pierde îşi dă demisia. (s-a îndeplinit şi fără paintball)
  1. Imi place lista ta cu dorinte si bine faci ca o prezinti prietenilor ; scutindu-i in felul acesta de eterna intrebare “ce sa ii cumpar?!”.

    Am vazut-o si pe cea de anul trecut.SI vad ca unele dorinte se repeta.

    La multi ani iti urez si acum dar si luni ( fiind cititor, iti indeplinesc dorinta cu traficul) …la cat mai multe dorinte bifate ca indeplinite!

  2. -ce idee geniala! o fur! o sa fac o luuunga lista, pe care o s-o flutur sub nasul prietenilor si a celor dragi 😀

    -esti nascut de Sf. Alexandru, f tare! 😉

    -fir-ar, unele dorinte de-acolo chiar nu-s deloc greu de indeplinit…mai bine erau toate de genul cinei cu penelope, macar stiam ca n-am cum sa le indeplinesc ;))

  3. Ziua mea e pe 31 august. Si implinesc 30 ani si o sa fie petrecere, mare petrecere. Si toata lumea se agita in jurul meu sa-mi smulga confirmari legate de cadourile pe care mi le-as dori.
    Ideea ta a venit la momentul oportun.
    Daca Bucurenci poate sa faca asta, eu de ce n-as face-o? 🙂
    Sa ne fie de bine cu bine.

  4. hehe, şi dacă vreunul dintre prietenii tăi nu-ţi poate îndeplini niciuna dintre dorinţe, preferi să nu-ţi facă niciun cadou? sau lista is a must şi restul e pe deasupra?
    şi lecţii de înot?! that’s intriguing…

  5. La cat de lunga este lista cu dorinte eu iti doresc sa fii sanatos ca sa ai timp sa o iei de la o margine.Oricum nu sunt dorinte prea grele…..mai putun aia cu Penelope.

  6. Ideea cu aceasta lista de dorinte pentru ziua ta de nastere este geniala… 🙂 Astfel prietenii tai stiu ce iti doresti cu adevarat fara sa mai incerce ei sa ghiceasca ce ai vrea sa primesti in dar de la ei… Oricum, si faptul ca iti ofera prietenia lor in orice moment este un dar nepretuit… Sper sa ti se indeplineasca toate dorintele! 🙂

  7. @kates, dacă vreunul dintre prietenii mei nu-mi poate îndeplini niciuna dintre dorinţe, prefer să-mi facă (sau, şi mai bine, să-mi scrie) o urare frumoasă.

    cu înotul povestea e aşa: ai mei nu m-au învăţat să înot când eram mic. am început eu să învăţ de la prieteni şi binevoitori de pe la 18 ani încolo. acum ştiu să înot, dar e ceva aproximativ şi, oricum, neprofesionist. îmi doresc de multă vreme să iau lecţii de înot, dar, între pilates şi sală, n-am reuşit încă să le înghesui.

    m-am gândit că, dacă mi le face cineva cadou, măcar de ruşine şi tot o să le urmez 🙂

  8. La multi ani! Ti-am lasat daruri la mine pe blog. Si am confundat un pic lista de anul trecut cu cea de acum, dar nu cred ca te vei supara.

    Sambata ziceai ceva despre daruri azi si pentru noi. Pe la ce ora sa revin?

    Spor la cadouri si o zi plna de bucurie!

  9. :)) Daca ma uitam mai bine, nu mai intrebam. Am vazut cadoul. Buna treaba si iti imaginezi ca de acum comentez zilnic Chiar de cateva ori pe zi :))

    Am si o idee. Invita-i pe castigatori sa daruiasca un citat de la pagina 92 din cartea primita . Citatul donat il pot lasa la Pagina 92 citesti, daruiesti, primesti.

    Daca iti place ideea, gasesti toate informatiile sub teancul de carti de pe blogul meu.

  10. La Multi Ani! De ziua ta, pentru item-ul “un GPS pentru trekking / biking” te cadorisim cu un cod gratuit de iPhone sau Android, pentru Trip Journal, care e mult mai mult decat un simplu GPS si e pro social media, ceea ce vedem ca iti place. Ce platforma folosesti/preferi?

  11. happy bday! eu îţi doresc să ai puterea să îţi îndeplineşti singur toate dorinţele 🙂
    and…a bright mind, a warm heart and a beautiful soul, always 🙂

  12. Daca ajungi la partida de paint ball cu ministrul finantelor, da-i din partea mea o bila drept in frunte poate realizeaza ce prostie face atunci cand 500.000 de oameni cu profesii liberale stau la cozi in loc sa munceasca….

  13. @Trip Journal nu folosesc nici iPhone, nici Android. Am doua Blackberry-uri şi nu-mi vine să mă desparte de ele. Am încercat de două ori un iPhone şi tot nu m-a convins ca mobil de business.

    Am să mă joc cu Trip Journal dar eu caut un GPS care să nu fie dependent de semnalul 3G, pentru că prin munţii prin care-am fost nu merge nici 3G-ul, nici EDGE-ul, nici GPRS-ul.

  14. @loose, mulţumesc. am văzut faust-ul lui purcărete acum vreo doi ani şi, îţi spun drept, nu l-aş vedea a doua oară. m-a impresionat punerea în scenă, dar nu m-a emoţionat mai deloc. iar eu de la teatru aştept să plec emoţionat, nu doar impresionat.

  15. La multi ani! din partea unui cititor.Ce as putea sa iti urez de ziua ta chiar daca a trecut ceva vreme …sa fii inconjurat mereu de oameni dragi sufletului tau si mult noroc in ceea ce faci

Leave a Reply