Cele mai bune comentarii

Câştigătorii săptămânii trecute

Andi Petrescu:

Cele mai frumoase povesti de dragoste intamplate vreodata.

Sunt un romantic incurabil si un relationship kind of guy, prin urmare chiar as vrea sa citesc cele mai frumoase povesti de dragoste ca sa vad cat de aproape sau de departe am fost in  relatiile pe care le-am avut pana acum comparativ cu cele despre care voi citi!

Mihai Savu:

De ani de zile, impreuna cu sotia mea, suntem pasionati de identificarea, fotografierea si culegerea ciupercilor. Evident, le si consumam, dar cea mai mare placere ne-o fac cautarea si gasirea lor, in plimbarile prin padure impreuna cu cainele nostru, Bogus.

Am studiat carti de specialitate, materiale online, ba chiar avem in lucru un ghid online numit http://despreciuperci.ro pe care il completam in timpul liber. Asadar, domeniul din care sa alegem cartea ne-a fost destul de clar.

Cum ghidurile in limba romana sunt foarte putine si de dimensiuni mici, am cautat un ghid strain in format mare, care sa acopere un numar mare de specii de ciuperci. Apoi, trebuia sa prezinte ciupercile din Europa, nu din America, unde sunt [si] alte specii, sau chiar aceeasi specie are alte caracteristici.

Astfel am ajuns la aceasta carte care este alegerea noastra – Encyclopedia of Fungi of Britain and Europe.

Nicoleta Constantin:

Aventurile Ciresarilor mi-au incantat adolescenta – le-am citit de 5 ori !!! – si au semanat in sufletul meu de atunci sentimente nobile ca prietenia, spiritul de echipa, compasiune si intelegere.

Cum de catava vreme traim in Franta, mi-as dori foarte tare ca fiica mea de 12 ani sa prinda gustul lecturii si mai ales sa pastreze contactul cu limba materna.

Este bine stiut ca facem bine doar ceea ce facem cu placere ! Eu cred ca-i va face si ei placere sa citeasca aceste aventuri pline de umor, gingasie si atat de aproape de preocuparile si sentimentele adolescentine !

Natalia Sarsannatalia.sarsan@gmail.com

Mosby’s Medical Terminology Flash Cards, editia 2010. Am ales aceste flashcard-uri pentru ca ma vor ajuta in memorarea termenilor medicali pe viitor intr-un mod mai distractiv si practic in acelasi timp. Totodata, este o ocazie pentru mine sa mi le procur, tinand cont ca mi le doream de multa vreme si le-am gasit intamplator pe site-ul okian.ro.

Câştigătorii acestei săptămâni

Comentariile care mi-au plăcut cel mai mult în săptămâna care a trecut şi care primesc dreptul de a comanda gratuit un titlu de pe okian.ro (în limita a 300 RON) sunt:

  • Cel mai narativ comentariu – Karin
  • Citatul potrivit la locul potrivit – Roxana
  • Comentariul bine temperat – Suz

Leave a Reply