1. de unde ştie tipul ăsta că bărbaţii au inventat roata?! poate doar au realizat-o, dar în spatele fiecărui bărbat de succes e o femeie care-l inspiră :p
    în plus, chestia asta cu a spune “te iubesc” mi se pare că ţine mai mult de orgoliu. şi din nou zic, nu numai bărbaţii au orgoliu…

  2. Cei care se iubesc, comunica mai presus de cuvinte. In lipsa de dovezi de iubire ceri/vrei cuvinte. Eu nu-mi doresc cele doua cuvinte, vreau cuvinte de apreciere, dovezi de iubire,si peste toate simtaminte.

  3. Ha, v-am prins!! Eu care credeam ca am o problema.

    Ex.
    Eu (fara motiv)- Draga, te iubesc!!
    El- Si eu.
    Eu (again)- Draga, raspuns gresit!
    Tot eu- Draga, repeta dupa mine:)) “Si eu te iubesc draga mea”!
    El- “Si eu te iubesc draga mea”:)).
    Stiu ca ma iubeste (pt. ca sunt perfecta si merit:)) chiar daca nu imi spune asta in fiecare zi; sincer nici nu ma deranjeaza in mod deosebit pt. ca prefer sa vad ca ma iubeste, prin fapte “decat” prin vorbe.

    Imi amintesc ca am vazut la un moment dat un reportaj despre Stela Popescu in care povestea despre relatia cu sotul ei si despre faptul ca acesta i-a marturisit ca o iubeste doar o data in toata viata. Cand si-a intrebat sotul de ce nu ii spune mai des ca o iubeste acesta i-a raspuns ca de ultima data de cand a marturisit ca o iubeste, sentimentele lui nu s-au schimbat.
    Frumos, nu?

  4. ca de obicei Taxi are vorbe frumoase, umor şi farmec…de aceea iubim bărbaţii!ce păcat că în viaţă nu e chiar ca în filme, cărţi, texte muzicale… chiar şi aşa mic…mic…cele două vorbe sunt esenţiale: sunt despre responsabilizare!
    dar tu,Dragos, nu spui nimic?

Leave a Reply