Mâine la GOmentorship

Vorbesc despre mentori şi despre carieră la GOmentorship mâine (marţi) de la 19:00, la Sala de Lectură a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti (str. Edgar Quinet nr 5-7), alături de Adela Rogojinaru, Mişu Negriţoiu şi Şerban Alexandrescu. Intrarea este liberă.

:: citeşte mai multe despre eveniment pe gomentorship.ro

  1. merita, am fost acum 2 sapt la prima editie:-) cu tiberiu soare, dirijorul operei, robert turcescu jurnalist si cristian ispas dir fundatie.

    e fain si decorul, potrivit pt discutii 🙂 iar cei 3 oameni au venit cu povesti diferite si motivante. studentii prezenti au fost interesati,chiar faina ideea.

    pacat ca e doar pt studenti cred. as mai merge la urmatoarele intalniri dar lucrez deja de 1o ani si simt ca ocup locul unui student care ar putea pleca cu mult m multe decat mine de la intal.

    succes

  2. Interesante initiativele de genul acesta si laudabile, ma bucur ca acum exista ocazia sa poti consulta o persoana care a “reusit” in felul ei si poti culege din experienta altora ghidajele de care multi au nevoie pe poteci pe care uneori pasesc nu doar fara siguranta unei reusite… dar si fara cineva care sa le dea ma…car un sfat, dupa cum spuneai chiar tu Dragos: sunt atatia oameni pe care-i putem admira si de la care putem invata incat e pacat sa nu-i observam si sa nu culegem ce-i mai bun de la ei; nu trebuie sa ratam ocazia de a afla ce anume ii “excita” sa-si urmeze calea aleasa cu placere.
    Respect organizatorilor si… la cat mai multe evenimente din aceasta categorie!

  3. daniel tu ai pus intrebarea pt serban cu lucrurile care il “motiveaza” dimineata?

    dragos mi a placut ca ai vorbit si despre admiratori si despre mentori. mi ar fi placut sa vb si ceilalti m mult despre mentori

    noapte buna

  4. Vidrascu Catalina

    Buna…Am fost in seara aceasta prezenta in sala la GOmentorship,unde ti-am ascultat speech-ul. Ai pus accentul pe ‘admiratie’ si ai tinut sa precizezi ca ai reusit unele lucruri deoarece acele persoane pe care le admirai ti-au intors admiratia, fiind astfel un sprijin pentru tine. Poate ca nu am inteles corect ce ai vrut sa transmiti si anume sa culegem ceea ce este de admirat de la unii oameni, caci ni se va intoarce – darurile se intorc -… dar acum intrebarea mea este: nu considerei ca poate ai avut si noroc? Ce sanse crezi ca exista ca cei pe care ii admiri sa te admire la randul lor?! Sa iti ofere ‘credit’ asa cum ti-a oferit tie Irina Nicolau sau cea care la doar 20 de ani te-a pus in functia de manager? Stiu foarte bine ca norocul ni-l facem noi si nu trebuie sa asteptam sa ni se ofere, ci sa cautam si sa perseveram, dar poate uneori este nevoie de putin noroc ca sa intalnesti persoana potrivita care sa te ghideze. Eu cred ca tu ai avut norocul sa o gasesti…

  5. @catalina
    Cred ca e o minciuna ca norocul ni-l facem noi. Norocul e atunci cand pregatirea intalneste oportunitatea. Pregatirea si oportunitatea au aspecte care nu depind de alegerile constiente pe care le facem, deci nu poti calcula si obtine un rezultat precis, si, mai important, nu poti impune o limita de timp. Oportunitatea e de multe ori mascata facandu-i pe majoritatea sa treaca pe langa ea. Poate fi un fluturas, un accident de masina, sau poate fi ca ai intarziat 5 minute la stomatolog.

Leave a Reply