Târgul universităţilor internaţionale

Duminică, 31 octombrie, de la 15.45, vă aştept la Sala Palatului să stăm de vorbă în cadrul workshop-ul “Pasiuni şi drumuri în viaţă” organizat de Târgul de Universităţi Internaţionale RIUF 2010.

RIUF 2010 pune faţă în faţă tinerii români şi peste o sută de instituţii educaţionale de prestigiu din douăzeci de ţări vest-europene şi din SUA.

Toţi cei interesaţi de studiile internaţionale şi de oportunitatea specializării în medii educaţionale performante pot vizita târgul pe 30-31 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi pe 2 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Tinerii pot intra în contact direct cu lumea academică internaţională la workshop-uri, seminarii şi sesiuni de prezentare ale universităţilor prezente la RIUF. În plus, au şansa să fie admişi pe loc la o universitate internaţională prin interviurile de 15 minute din cadrul Spot Admissions.

:: mai multe detalii pe www.riuf.ro

  1. Aceste comparatii sau paralele cu sistemele de invatamant din strainatate sunt ca si cumparatiile dintre Muntii Dobrogei si cei din Podisul Tibet.
    Dincolo de ironie oportunitatile de studiu oriunde in afara tarii, sunt mana cereasca, sunt solutia fireasca pentru tot mai multi tineri care nu mai au nimic de pierdut.

Leave a Reply