„Voluntar de profesie” pe două roţi

Cum se simte la pedale tura biciclistă de toamnă, asezonată cu o mână de ajutor voluntar la plantarea MaiMultVerde şi Ernst & Young de lângă Ploieşti, aflaţi din ediţia verde „Voluntar de profesie”, alături de Zoli Toth şi alţi zece biciclişti curajoşi:

„Voluntar de profesie” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Fundaţiei Vodafone. Prin programul “Voluntar de profesie”, Fundaţia Vodafone sprijină 12 tineri români pentru ca ei să se poată dedica unei cauze sociale în care cred.

O listă cu organizaţii unde poţi face voluntariat găseşti aici.

  1. Minunata idee! Am crezut ca-mi apartine! Vreau sa fiu parte din proiecte de acest gen inclusiv in orasul meu natal Galati. Deja am vazut ca si acolo s-a luat atitudine. Eu fac voluntariat in Germania! Anul viitor voi fi in tara si ma voi dedica acestui proiect! Romania are nevoie de voluntari Romani si trebuie sa ne punem pe plantat ideea de la generatiile tinere. Cat despre celelalte generatii am increderea ca pot fi educate! La urma urmei a darui este unul din pricipalele cinci motive care ne fac mai fericiti! A darui timpul nostru liber nu poate fi exceptia!

  2. Felicitari pentru initiativa. Pot face o remarca de natura tehnica ? Asa cum s-a intamplat si “La Mare de 1 Mai”, cand se organizeaza astfel de evenimente biciclistii sunt extrem de indisciplinati.

    Ma refer la faptul ca desi erati o mana de oameni ocupati aproape toata banda si ingreunati fluxul circulatiei, ba mai mult, la un moment dat mergea o masina cu avariile puse in urma voastra…

    Fac acest comentariu din perspectiva unui om care merge zilnic la birou cu bicileta si care face si trasee singur… insa a decis sa le faca singur, pentru ca atunci cand e indisciplina in trafic apar si accidentele. Chiar si cel minor in care la un moment dat se franeaza iar cel din spate intra in cel din fata.

    Cu respect, Bogdan

Leave a Reply