„Voluntar de profesie”, ediţia a opta

Ediţia pentru care, le-am făcut, împreună cu Smiley, o vizită copiilor cu dizabilităţi aflaţi în grija Fundaţiei HAND-ROM din Curtea de Argeş.

 

“Voluntar de profesie” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Fundaţiei Vodafone. Prin programul “Voluntar de profesie”, Fundaţia Vodafone sprijină 12 tineri români pentru ca ei să se poată dedica unei cauze sociale în care cred.

O listă cu organizaţii unde poţi face voluntariat găseşti aici.

  1. azi de 1 decembrie, doar eu lucrez? unde sunt ceilalti? la iarba verde?

    Dragos, e bine ce faci frate. nu cred ca ai nevoie de incurajarile mele, dar am simtit nevoia sa-ti spun. ” plata voastra multa e in ceruri…” nu cred ca sunt vorbe in vant, asa ca aici carcotasii pot sa incerce sa anuleze , sa minimalizeze orice actiune, initiativa. acesta este rolul lor.
    Familia mea face parte dintr-un sistem care promoveaza viata ‘ BIO’ in Romania, si am invatat ca in fiecare zi sa lucram, asa incat seara sa raspundem la intrebarea: ce am facut azi, pentru mine si pentru semenii mei?
    Este un pas inainte, avem dorinta de a face mai mult bine in jurul nostru, pentru noi, pentru mediul in care traim. va salut!

  2. poate n-ar mai fi atatia copii cu dizabilitati daca nu li s-ar face 36 de vaccinuri in primii 10 ani de viata (care desi nu sunt obligatorii, in centrele de plasament se fac toate, nefiind nimeni direct interesat de riscuri) 36, dintre care cel mai periculos e ROR-ul, care se face la 1 an si poate provoaca autismul. ce vreau sa spun e ca acesti copii s-au nascut normali si daca ar exista mai multi parinti adoptivi in romania, acesti copii ar fi fost azi normali, unii chiar sclipitori.

    de ce nu faceti o emisiune si despre adoptii? e si asta o forma de voluntariat, nu? chiar m-ar interesa foarte mult subiectul.

  3. mariakalogero

    intr-o lume dura,in care viata e din ce in ce mai grea,cine mai poate sa se gandeasca la acesti copii,cand ii avem pe ai nostri si tremuram de grija pentru viitorul lor?!e de apreciat ceea ce faceti.sa va dea Dumnezeu sanatate si sa faceti in continuare ce puteti pentru acesti copii care au doar vina ca s-au nascut mai putin norocosi decat altii…

Leave a Reply