Excelenţă în management

Colegii mei de la EXEC EDU organizează începând cu 18 februarie programul de administrare a afacerilor – Excelență în management – pentru aproximativ 20 de manageri și antreprenori.

Aflat la al 11-lea an de organizare, cu peste 150 de absolvenți, programul este livrat de 9 lectori de top, cu o vastă experiență de business și consultanță. Cursul oferă o perspectivă integrată asupra managementului și o înțelegere profundă a proceselor de business și a afacerii în ansamblu.

Printre beneficiile programului, se numără dezvoltarea gândirii strategice, îmbunătățirea abilităților decizionale, dezvoltarea aptitudinilor de lider şi oportunitățile de networking.

Programul de Excelență în Management are o durată de 9 luni, fiind organizat alternativ vineri și sâmbătă, o dată pe săptămână în perioada februarie – octombrie 2011.  Taxele cursului sunt de 3250 euro și includ un weekend rezidențial pentru simularea strategică MANSTRAT.

Dacă vrei să fii unul din cei 20 de participanți sau să afli mai multe detalii despre program ia legătura prin email (mihnea@asebuss.ro) cu Mihnea Rașcă.

  1. Dragos, “vastă expertiză” nu inseamna “vastă experienţă”. E doar un romglezism care ne abuzeaza (si la propriu si la figurat) timpanele in ultima vreme.

Leave a Reply