1. Poti sa ne oferi un pic de context, daca este cunoscut? Este o sarbatoare, o aniversare speciala sau asta e painea pe care o mananca ei zilnic la aceasta manastire? Preotul din imagine este staretul, dupa cautarile mele, ceea ce inseamna ca el a comandat aceasta ofranda legionara.

    Este oribil ce se intampla aici, si as vrea sa aflu mai mult despre profilul manastirii asteia si visele ei politice si legionare.

    Nu ma surprinde deloc insa, pentru ca prezenta ortodoxa pe internet nu prea poate fi separata de legionarism.

  2. Nici nu stiu cum si cu ce sa incep, asa ca voi lasa cuvintele sa curga de la sine. Am inceput sa iti citesc blogul anul trecut, dupa ce am vazut din pura intamplare o emisiune de a ta. Mi-a placut atat de mult incat te-am cautat si dupa ce ti-am gasit blogul, mi-a fost greu sa renunt la el.

    Imi place ca te-ai implicat in multe proiecte si emisiunile tale! Din perspectiva mea, esti un model de urmat pentru toti tinerii din ziua de azi. Stiu ca intr-o emisiune ai povestit despre ce studii ai urmat si a fost oarecum interesant sa constat faptul ca in viata, daca vrei si pui suflet, reusesti!

    Numai bine si la cat mai multe emisiuni!

    Roswitha

    http://estilo-tendances.com

  3. Nu prea inteleg care e faza! Miscarea Legionara, dupa cum am invatat prin clasa a -IV-a s-a nascut in sanul bisericii si a avut tot timpul o stransa legatura cu biserica! Un fel de ,,Oastea Domnului”, varianta cu pistoale! Era o stire intr-adevar daca maicutele cantau ,,Fear of the dark” a lu Iron Maiden sau ceva de genu!

  4. Uhu … bine ca s-a identificat acest focar periculos de neonazism. Slava sfintelor ONG-uri, dormiti linistiti, ca ele vegheaza !

    PS : Sunt dezamagit de lipsa de reactie a autoritatilor. M-as fi asteptat ca la 5 minute dupa “sezisarea” prompta o escadrila de Mig-uri sa rada de pe fata pamantului acest cuib de neonazisti marsavi, cu napalm si bombe cu fragmentatie, sau macar un grup de mascati sa intervina pentru a aresta aceasta banda de criminali periculosi.

Leave a Reply