Moisescu și Steer vin tare din urmă

La ora la care citiți rândurile astea, probabil că-l aveți deja pe Andi Moisescu în blogroll, în Reader și în bara de bookmarkuri, dar țineam să-i spun “Bun venit!” în blogosferă chiar și cu riscul de a vă da o știre deja răsuflată.

Andi Moisescu e unul dintre acei oameni deștepți pe care-i vedeam la televizor în adolescența mea și pe care-mi doream să ajung să-i cunosc într-o bună zi. N-o să vă dau celelalte nume, o să vă spun doar că, atunci când mi s-a îndeplinit această dorință, toți s-au dovedit dezmăgitori și am ajuns să regret că nu am lăsat ecranul de sticlă să păstreze distanța între noi. Andi e singurul pe care îl admir și respect și mai mult de când l-am cunoscut în carne, creier și oase.

Recent și-a făcut blog și jumătatea mai frumoasă și mai sănătoasă a lui Andi, Olivia Steer, dovada vie că poți să mănânci 100% etic și sănătos chiar și într-o țară în care standardul alimentar se târăște cu câteva decenii în urma cercetărilor din nutriție.

Dacă aș fi un CNA al blogosferei, aș zice așa:

Pentru o minte sănătoasă într-un corp sănătos, consumați zilnic blogurile lui Andi Moisescu și al Oliviei Steer.

:: foto: Viva!

  1. olivia steer e una dintre vedetele mele preferate. uite ca nu stiam de blog, mai ales ca si eu sunt vegetariana de atatia ani..
    pe de alta parte, dadui click si pe cealalta recomandare e dumitale, violeta’s, tocmai cand tanti asta gatea friptura de cerb. off..

Leave a Reply