Școala Mamelor

Andreea Marin Bănică a demarat de curând un amplu proiect numit Școala Mamelor, care-și propune să creeze o rețea de Centre Pilot de consiliere a mamelor aflate în situații dificile de viață.

Proiectul se adresează mamelor aflate în dificultate, fie ele femei cu o situație financiară bună, dar care au căzut victime depresiei post-natale, fie mame aflate într-o sărăcie extremă, victime ale violenței domestice care sunt în pragul abandonului copiilor sau tinere eleve și studente care devin mame timpuriu.

Proiectul funcționează deja în 3 centre pilot în București, Ploiești și Cluj, unde tinerele mame pot beneficia gratuit de consiliere din partea celor mai buni experți în sănătate, carieră, comunicare și legislația în domeniu.

E un proiect admirabil pentru care Andreea și echipa ei merită felicitări. Bravo!

  1. Oricat de antipatica mi-ar fi Andreea Marin ca si personalitate publica, pentru proiectul ei nu pot decat sa o felicit si sa o admir. Poate ca ii prinde bine faptul ca sta departe de televizor.

  2. Mie mi-a placut intotdeauna de femeia asta. Si nu pot sa nu o felicit pt. proiectul asta. Si imi place ca mai apare din cand in cand la tv. Are si ceva de spus. 🙂

  3. Gerhald nu trebuie judecat omul dupa aspect,etc. ci trebuie judecat pentru faptele sale. Eu unu cred ca ceea ce face aceasta persoana trebuie apreciat.
    ‘Jos palaria in fata faptelor’ Andreei Marin

  4. sunt o mama plina de probleme , nu ca asi fi singura dar situatia mea e mai dificila , mai delicata am un baietel de 1 an si 6 luni am fost mai mult obligata de catre concubinul meu sa plec din tara , au inceput sa apara discutii , certuri , amenitari din partea lui dupa care el a intrat in puscarie familia concubinului ma ameninta , nu imi rasp la tel nu ma lasa sa vad bebelul prin intermediul webului nu mi-am vazut copilul de 5 luni nu mai rezist nu stiu unde sa merg la care usa sa bat , de parca sunt invizibila am sunat la protectia copilului din iasi pt a cere sfaturi , niste rasp nimk mi-au facut legatura cu un sef al organelor de politie si dumnealui mi-a inchis tel in nas . Ajutati-ma va rag unde , la cine ma pot adresa

Leave a Reply