Voluntarii SMURD în Cariere

Articol despre voluntarii SMURD - Revista CariereRevista CARIERE a scris un articol despre experiențele voluntarilor nemedicali din cadrul SMURD.

Puteți citi aici de unde a pornit tot acest proiect, ce au de spus colegii mei despre gărzile de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Floreasca sau despre cele de pe ambulanțele SMURD, în ce a constat și cum a decurs pregătirea noastră pentru acest program și cum se vede sistemul de urgență prin ochii voluntarilor nemedicali.

  1. Eu unu nu as putea sincer sa fac fata unor asemenea situatii. Trebuie sa ai o stapanire de sine remarcabila, pentru ca altfel nu vad cum ai putea sa traiesti asemenea expereinte sa sa mai si dormi linistit seara.
    Din partea mea au tot respectul.

  2. Felicitari pentru initiativa foarte frumoasa si foarte curajoasa. Excelent articol.

    Din perspectiva unei persoane care a fost “client” al serviciilor de urgenta clasice si nu are, din pacate, cuvinte de lauda pentru acestea trimit in eter (poate daca nu altcineva, Mos Craciun iti citeste si el blogul) dorinta de a putea spune la un moment dat “Am fost, in schimb, placut surprins sa constat ca avem un sistem de medicina de urgenta admirabil organizat, la standarde uneori mai avansate decat in unele tari europene” despre toate serviciile medicale de urgenta din tarisoara noastra.
    In fond, dl. Arafat, un strain, ne-a aratat cu varf si indesat ca se poate si ma incapatnez sa cred ca ii pute multumi cel mai bine aplicand modelul SMURD (si ma refer aici la implicare, dedicatie, grad de constientizare) peste tot unde exista un serviciu medical de urgenta.

  3. Am si eu o intrebare: cum pot afla mai multe despre voluntariatul pentru SMURD, in Bucuresti? se vor mai organiza in curand astfel de traininguri pentru voluntari nemedicali? precizez ca, fara a fi studenta la medicina/medic, am o mare legatura cu acest domeniu si imi doresc nespus sa particip la un astfel de program. Multumesc frumos si felicitari pentru implicare.

Leave a Reply