TEDx la Cluj

Sâmbăta viitoare, pe 9 aprilie, voi vorbi despre alegerile care contează la conferința TEDx Eroilor de la Cluj, alături de Tudor Giurgiu, Constantin Trofin, dr Daniel David, Silvia Sîrb, Dacian Palladi, Nicu Aleman, Corina Bucea și dr Ioan Ștefan Florian.

Dacă vrei să vii și tu, trebuie să completezi formularul pe baza căruia vor fi selectați cei 100 de participanți. Termenul limită de trimitere  a aplicațiilor este astăzi, ora 23:00.

TEDx Eroilor este un eveniment independent organizat sub licența TED.

TED este o organizație non-profit, a cărei misiune este răspândirea ideilor și teoriilor valoroase din domenii precum tehnologie, divertisment, știință, cultură, artă, afaceri și probleme globale. Organizația a fost înființată acum 25 de ani, în California sub forma unei conferințe de patru zile, în care persoane ce au adus o contribuție valoroasă în domeniile în care activează țin un discurs de 18 minute. De-a lungul celor 25 de ediții, TED a avut invitați precum Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Isabel Allende și Gordon Brown.

Leave a Reply