PCM a câștigat Premiul “Programul de Training al Anului”

Am fost absolut surprins ieri seară la Gala Premiilor Business Edu să-mi aud numele alături de cel al colegilor de la Exec-EDU la decernarea Premiului “Programul de Training al Anului 2010” pentru cursul Process Communication Model®. Este o onoare care face cinste în primul rând creatorului modelului PCM, d-rul Taibi Kahler, și care ne obligă pe mine, cel care-l predau, și pe cei  de la Exec-EDU, care-l oferă și-l găzduiesc, să ne facem pe viitor treaba și mai bine.

Câștigătorii de la toate cele șase categorii s-au hotărât în funcție de voturile a peste 1000 de profesioniști care ocupă funcția de General Manager, HR Director, OD Manager, Learning & Development Manager, Training Manager, HR Manager sau HR Business Partner în peste 380 de companii din România (fiecare cu peste 100 de angajați).

Echipa cursului PCM la Gala Business EDU

Datorez mulțumiri lui John Parr, cel care a adus modelul PCM în România și echipei care face acest curs posibil: Prof. Dr. Lavinia Rașcă, Oana Scarlat, Mihnea Rașcă, Ema Macovei, Andra Munteanu.

Dacă vrei să participi la PCM, ești tânăr, lucrezi în societatea civilă sau în sectorul de stat și ai cu ce te lăuda te poți înscrie la cursul cu tarif preferențial organizat pentru tinerii lideri din sectorul non-profit în zilele de 18-20 aprilie, urmând instrucțiunile de aici.

Următorul curs PCM deschis va avea loc în zilele 12-14 mai. Te poți înscrie aici.

Gala Premiilor Business Edu este un eveniment anual care răsplătește excelența în training, coaching, programe de dezvoltare personală și încurajează standardele înalte și inovația în această industrie. Cele șase premii acordate anul acesta au fost: Compania de training a anului 2010, Programul de training al anului 2010, Cea mai bună platforma de e-learning 2010, Trainer-ul anului 201, Coach-ul anului 2010, Cel mai bun jurnalist în domeniul HR din 2010.

  1. Te felicit din inima Dragos!
    Te admir si apreciez realizarile tale de exceptie!
    E minunat si intr-o fireasca ordine a lucrurilor ca PCM sa fie cel mai bun Program de training al anului, cu atat mai mult cu cat este predat de tine si sub egida de elita a Exec-Edu – aceasta constelatie de valori straluceste acum mai puternic ca niciodata!

Leave a Reply