Ultimele zile de înscrieri pentru Bibliofagia

Mai sunt 3 zile în care vă puteți înscrie lucrările pentru Concursul de Debut Literar Bibliofagia, inițiat de Unicredit Țiriac Bank. Aflat la cea de-a patra ediție, concursul nu are limite de vârstă, stil sau temă. Trebuie doar să ai pasiune pentru condei și dorința ca lucrările voastre să fie citite de un ochi avizat.

Dacă ai scris o lucrare de proză scurtă, roman sau poezie și crezi că merită să fie publicată, astăzi e ultima zi când o poți trimite prin poștă la sediul Asociației Catalist, iar până pe 24 aprilie inclusiv fie poți depune personal aplicația, fie o poți trimite prin email la concurs@bibliofagia.ro. La această ediție juriul nu va mai oferi feedback participanților care nu au luat premiul final.

Înainte de a trimite lucrarea nu uita să verifici dacă toate condițiile formale specificate în regulament sunt îndeplinite. Lucrările trebuie să fie în format tipărit, la secțiunea “Poezie” sunt necesare minim 25 poezii, pentru “Proză scurtă”  minim 70 de pagini, iar pentru secțiunea “Roman”  sunt acceptate aplicațiile cu peste 135 de pagini. Sunt eligibili doar candidații care nu au nicio lucrare publicată până în acest moment.

Leave a Reply