Concurs de debut literar Unicredit Țiriac Bank

Concurs de debut literar Unicredit Tiriac BankDacă ai visat să devii scriitor sau ai deja o lucrare de proză scurta, roman sau poezie, care stă în sertar așteptând să fie publicată, acum e momentul să o faci. Înscrie-te până pe 24 aprilie la ediția a4-a a Concursului de debut literar – Bibliofagia organizat de UniCredit Țiriac Bank.

Lucrările vor fi jurizate de Paul Cernat, Liviu Papadima și Radu Paraschivescu. Creaţiile literare câştigătoare vor fi publicate de Editura Humanitas și vor fi lansate în cadrul Târgului Internațional GAUDEAMUS, ediția a XVIII-a 2011. Regulamentul concursului îl poți citi aici.

Și dacă încă nu ai nimic în agendă pentru această după-amiază cu siguranță merită să mergi la dezbaterea Bibliofagia cu tema “Să fii scriitor înseamnă mai mult decat să ai o meserie. Înseamnă să ai o chemare. Talent, muncă, şansă, lecturi, şcoală – fiecare joacă un rol. În aceste condiţii, e scrisul apanajul unui grup restrâns sau poate oricine să fie scriitor?” – care va avea loc la ora 16:00 la Pavilion Unicredit. Pe lângă cei trei jurați, la dezbatere vor participa și Cristina Băzăvan și Chinezu’.


Leave a Reply