Blestemul binevoitorului

Cică Bono avea obiceiul să-și încheie concertele bătând lent și regulat din palme de unul singur până când publicul se liniștea complet. În tăcerea mormântală în care nu se mai auzea decât plesnetul palmelor sale la intervale de câte o secundă (pentru corectitudine, ar fi trebuit să fie 5 secunde), le spunea următorul lucru:

Every time I do this a child in Africa dies of hunger.

Asta până când, la unul dintre concerte, un scoțian din primul rând a urlat cât l-au ținut bojocii:

Then would you fucking stop doing that?!?!

Mi-am adus aminte de bancul ăsta citind titlul dat acum vreo săptămână de Știrile Pro Tv relatării uneia dintre acțiunile premierului.

Dincolo de faptul că pomii cresc în livadă, nu în pădure, dacă așa stau lucrurile, ca în titlul respectiv, poate că ar fi mai bine dacă primul ministru s-ar abține pe viitor să mai planteze ceva. Orice.

  1. Buna ziua.

    Te deranjez cu o intrebare.
    Vrei sa sustii “Miscarea Vladista” cu semnatura ta???!!!
    Miscarea Vladista este esenta ideologiei principelui Vlad Tepes,cel care pentru sase ani a reusit sa faca din Valahia,un loc unde nu se fura,nu exista coruptie,nu existau criminali ,nu se lenevea si nu se mintea.
    Noi avem in programul nostru aceasta ideologie la care am adaugat perseveranta,dezvoltarea economica si socio-cultural a tari,facind tot ceea ce este posibil pentru aducerea ei la nivelul celorlalte tari din Europa occidentala.Totul este posibil,insa fara ajutorul tau si al tinerilor din tara noastra,suntem constienti ca ne va fi destul de greu,greu pentru ca in tara noastra sunt multi care stiu doar sa spuna:Offfff cit de greu traim,dar nu fac nimic pentru a schimba situatia;S-au :Nu ai cum sa faci asa ceva ma,te maninca astia de la guvern! Da ,are dreptate ,dar pe aia de la guvern ii punem noi prin votul nostru,deci depinde totul de noi.O zi buna si astept raspunsul tau:

Leave a Reply