Ce personaj aș fi?

Pentru azi v-am pregătit o întrebare de o mie de puncte. Cu ce personaj de teatru vi se pare că semăn cel mai tare? Hai, s-auzim! Turnați aici!

Cel mai simpatic răspuns primește câte un exemplar din Vasile Alecsandri – Teatru și I. L. Caragiale – Teatru și un DVD cu ‘O scrisoare pierdută‘, versiunea antologică în care joacă Radu Beligan şi Birlic:

Premiile sunt oferite de  Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu şi Jurnalul Naţional. Câștigătorul va fi ales la noapte.

  1. Ionita Carmen Gabriela

    Te vad in Treplev din “Pescarusul”….Amandoi aveti o analiza launtrica foarte fina ,o sensibilitate aparte, vocatia de a scrie…., va invartiti intr-un cerc de artisti…La capitolul “Nina”, nu cred ca sunt asemanari:))…..Sau cine stie!:)

  2. Moshule… cred ca te “apropii” foarte tare de intruchiparea lui DON QUIJOTE! Esti “neobosit” in lupta ta cu “morile de vant”!

    Unde “morile de vant” sunt idealurile pentru care lupti/militezi fara odihna.

    🙂

  3. Cu Nenea Lefter din “Doua Lozuri” – fenomenala replica de la sfarsitul piesei “Viceversa? Cum asa viceversa?”. Spun asta deoarece consider ca esti un personaj care s-a nascut intr-o epoca nepotrivita – mult prea galant pentru vremurile astea.

Leave a Reply