Mâța din Sibiu

M-am bucurat când am aflat că David Schwartz e prezent în Festivalul de la Sibiu cu două spectacole (Faceți loc! și Capete înfierbântate), dar și mai tare m-am bucurat când m-a sunat Ruxandra Predescu (eram pe drumul dinspre Cluj) și mi-a spus:

Hai, că dacă te grăbești, ne mai prinzi la masă. E și doamna Mandache cu noi.

Pe Rodica Mandache o invitase la masă cu bloggerii Cristina Bazavan. La sfârșitul mesei, actrița a pus deoparte niște somon:

“Pentru pisică.”

“Ați adus-o de la București?”

“Nu, e una de-aici din Sibiu.”

“Și nu vă e teamă să jucați cu ea, așa, la prima întâlnire?”

“Nuuu, mie-mi plac pisicile”.

În “Faceți loc!”, personajul Rodicăi Mandache se luptă pentru locul din fața blocului unde pisica ei, Pupu, își face nevoile, iar un colocatar își parchează mașina. Declarația de război ia forma unui panou improvizat pe care scrie: AICI PUPU FACE PIPI.

Nu știu ce-au vorbit Rodica Mandache cu mâța din Sibiu, dar întrei ei a fost așa o chimie în timpul spectacolului, încât felina s-a întins la un moment dat pe jos și puțin a lipsit ca să nu toarcă.

  1. Avantajul teatrului asa cum il face minunata doamna Mandache: pana si o pisica amatoare isi poate intra in rol la prima reprezentatie. Inchipuiti-va biata mâță in spectacolul japonez (postat in ziua urmatoare), cu textul la prima vedere si declamatiile in prima auditie. Ce somon! – nici o portie de sushi n-ar fi imblanzit-o 🙂

  2. Matusa pisicii

    Aceasta pisica super draguta e a lui sora-mea !!!! am poze “compromitatoare” cu ea daca plateste cineva :):):) (cu pisica, nu cu sora-mea)

  3. Luna o cheama si e cea mai frumoasa pisica de pe pamant! Intr-adevar a avut o prestanta remarcabila dar nu datorita pestelui ci datorita talentului ei nativ intrucat va spun cu mana pe inima ca nu a primit nici o bucatica de peste

Leave a Reply