Cui îi e frică de învaţarea continuă

Joi, 9 iunie particip la Cluj alături de Alina Sîmpetru şi de Ada Teslaru la seminarul “Cui îi e frică de învăţarea continuă“, eveniment organizat de TBWA. Miza evenimentului este găsirea unei căi de mijloc între nevoia de rating a mass-media şi rolul acesteia în formarea noastră continuă, atât formală cât şi informală. Seminarul va avea loc începând cu ora 10, la hotelul Belvedere din Cluj.

Seminarul face parte din primul proiect naţional de promovare a învăţării pe parcursul întregii vieţi, dezvoltat de către un parteneriat format din Asociaţia Observator pentru Dezvoltarea Invăţării Permanente, TBWABucureşti, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi Gnosos Consult. Contextul proiectului este actuala criză economică şi socială, în care competitivitatea pe piaţa muncii ar trebui să fie o prioritate pentru oricine. Din păcate, România înregistrează una dintre cele mai scăzute rate de participare la programe de formare din Europa, doar 14% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 24 de ani participând în ultimii 5 ani la programe de formare continuă.

Documentul complet al cercetării de piaţă precum şi campania mass-media realizată în 2010 în cadrul proiectului le poţi găsi pe www.invatapentrutine.ro.

Leave a Reply