Eleganță pe două roți

Dacă vrei să te convingi că se poate pedala bine mersi în ținută sobră sau elegantă, vino şi tu la inaugurarea noului centru Cicloteque din Parcul Drumul Taberei din Bucureşti în această seară, 29 iunie, de la ora 19.00 ca să sărbătorim mersul pe bicicletă printr-o prezentare de modă pe două roți marca Trends by Adina Buzatu.

Vor defila: Ministrul Mediului şi Pădurilor, Borbely Laszlo, Lucian Mândruţă (Antena 2), Zoli Toth (Sistem), Sorin Brotnei (Akcent), actorul Dorian Boguţă, Ştefan Lungu, Alexandru Constantin (Prima TV) și compozitorul Zsolt Kerestely.

Reţeaua Cicloteque, creată de MaiMultVerde şi UniCredit Ţiriac Bank, cu sprijinul ALPAB, al Primăriilor Sectoarelor 6 și 3 și al Universității din București, se extinde în această vară cu două noi centre, unul în Parcul Moghioroș și unul în Parcul Titan.

  1. Dragoș, m-ai convins deja! trecând razant pe lângă mine în dreptul Grădinii Icoanei,privindu-te mi-am zis: Iată, eleganța pe două roți! șarmant, brunet, cu piepptul în vânt, privirea ageră, cuceritor, pedalai de zor ca un haiduc în jungla urbană!
    La email mi-a apărut sugestiv titlul: Bucurenci,Eleganță pe două roți!

  2. suspicioasă….rămân. E greu. Sunt o împătimită biciclistă, dar pe drumuri de ţară, sate, orăşele, şosele mai puţin umblate, umbroase etc. În oraş e greu, aş vrea să fie mai sigur mersul pe bicicletă. Cum procedez când am tocuri şi plouă? Ştiu, sună cinic şi frivol. Şi pe băieţelul nostru nu-l ştiu în siguranţă pe bicicletă pe anumite trasee urbane.
    Deocamdată, practic anumite rute cu maşina, altele pe jos( cel mai sigur), altele pe bicicletă. Asta sunt, sper, realistă.

  3. Nu sunt carcotas notoriu, imi place ideea cu bicicletele moca, doar ca nu te mai poti plimba prin parc de toti retarzii (in special flacaii) care gonesc pe aleile pline de pietoni, in timp ce gardienii asista nepasatori. Next time ganditi-va la solutii ptr toate aspectele, daca nu vreti sa va vedeti bitzele la stirile de scandal… La cat a costat proiectul , cu siguranta puteau fi inclusi cate 2 voluntari pe tura care sa monitorizeze gonacii si sa-i dea pe mana gardienilor (care deobicei sunt si notorii distrugatori de bitze)

  4. Ionuţ Ionut

    Lăudărosul Mândruţă, şi Borbely care bagă 50.000.000 de lei în piste de biciclete execrabile şi semafoare pentru biciclişti inutile.
    Unde vezi eleganţa domnule Bucurenci?

  5. in emisiune la mandruta (nimic important) ai amintit un blog de fashion unde putem zari tinute fermeatoare pe langa biciclete, il mai poti repeta ? sau daca stie cineva espre ce blog era vorba.numele era ceva gen factorial sau cam asa suna…in rest, ce sa zic – o sa sustin miscare incepand din weekendu’ asta.

  6. @ciclofun:
    Cicloteque este un serviciu de bike-sharing platit, acoperindu-se astfel costurile de adminsitrare si intretinere. Pentru mai multe informatii despre tarife: http://www.cicloteque.ro/tarife/
    Prin reteaua noastra de centre si facilitatea de a inchiria bicicleta de la un centru si de a o lasa in alt centru, incurajam si recomandam bicicleta ca mijloc alternativ de transport urban, nu de agrement.

    De asemenea, asa cum am sustinut public in multe randuri, accesul cu bicicleta in parcuri trebuie reglementat mai bine de autoritati, cu alei in care se poate merge cu bicicleta si alei restrictionate, in care oamenii se pot plimba si copiii se pot juca fara riscul de a fi accidentati.

Leave a Reply