Hai la voluntariat pentru un Grătar Curat

MaiMultVerde te cheamă la Grătar Curat duminică, 24 iulie, în Pădurea Snagov, ca să le dai un exemplu pozitiv oamenilor care nu îşi strâng gunoiul după ce merg la grătar.

Dacă ai peste 18 ani şi vrei să te numeri printre voluntarii MaiMultVerde de la Snagov, scrie până joi, 21 iulie, un e-mail cu subiectul Grătar Curat 2011 pe adresa miruna [at] maimultverde.ro.

Trimite numele, prenumele, vârsta şi numărul de telefon. După înscriere, MaiMultVerde te va contacta pentru confirmarea participării la acţiune şi vei primi mai multe detalii organizatorice.

Grătar curat 2011” este un proiect iniţiat de MaiMultVerde şi Golden Brau pentru informarea şi responsabilizarea participanţilor la activităţi de recreere în natură.

Organizatorii asigură voluntarilor transport gratuit cu microbuzul din Bucureşti, mâncare şi apă pentru masa de prânz, materialele de curăţenie, tricoul şi şapca de voluntar „Grătar Curat”.

Acţiunea de curăţenie şi informare de la Snagov se va desfăşura timp de o zi. Ora plecării din Bucureşti duminică va fi 8.30, iar returul în jurul orei 16.00.

Hai să curăţăm, să informăm şi să ne distrăm la un Grătar Curat în Snagov!

:: via maimultverde.ro

  1. Aveti un blog care mi-a placut, iar daca va intereseaza as dori sa citit articolul de mai jos publicat de mine pe http://mandriadeafiroman.blogspot.com , iar daca nu va intereseaza puteti sa-l stergeti. Va multumesc!
    “Unul din Stalpii Ortodoxiei si Poporului Nostru , Parintele Arsenie Papacioc a trecut la Domnul.

    In varsta de 97 de ani Parintele era constient ca urmeaza sa plece din aceasta lume si de aceea nu a fost surprins.

    Am avut priviligiul de a ma intalni cu Parintele Arsenie Papacioc acum o luna , la Manastirea Terchirghiol unde slujea din 1976.Cand il vezi prima data pe Parintele Arsenie , gandul te duce la Sfintii din icoane , un trup slab , aproape fara umbra, care lumineaza doar din interior.

    M-a binecuvantat in chilia Sfintiei Sale si era atat de zambitor incat ai zice ca sufletul lui numai era pe acest Pamant .Am stat putin ca nu am vrut sa-l obosesc pe Parinte.

    Apoi parintele Arsenie statea la usa chiliei , dupa o usa din plasa de tantari , iar lumea venea acolo doar sa-l vada.El voia sa-i primeasca pe toti si desi nu avea voie sa se oboseasca.Oricum ii binecuvanta pe toti prin usa , iar oamenii erau atat de bucurosi ca l-au vazut incat sufletele lor se tineau de mana.

    Parintele avea o privire atat clara, ochii sai ca marea erau atat de vii incat ai zice ca avea douazeci de ani.

    Apoi dupa ce lumea a plecat de langa chilie , Parintele a mai stat mult timp la usa privind la toti cei din curtea manastirii si zambind.

    Acest stalp al Romaniei , care a fost martirizat in temnitele comuniste in perioada de influenta ruseasca nu s-a lepadat niciodata de aceasta tara , cu vorbele lui “Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ne uraste dracul” sau “Nimic nu este pierdut atât timp cât credinţa este în picioare, cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou” el ar trebui sa ne impulsioneze sa-i calcam pe urme.

    Dumnezeu sa-l odihneasca pe Marele Nostru Parinte, cu toate ca stim ca el continua lupta pentru tara noastra asa cum a facut o si in viata materiala.

    Asta e Poporul Roman: Arsenie Papacioc , Iustin Parvu, Adrian Fageteanu nu ce ne arata noua la televizor.

    Cand ma numesc Român as vrea ca numele meu sa fie asociat cu ei si nu cu nonvalorile si nu cu pleava societatii , si nu cu cei care dau si primesc caldari la votare si nu cu cei care spun ca România e o tara fara viitor si nu cei care cred ca tara asta ce a suferit si a fost schingiuita nu se va mai ridica.

    Trebuie sa-i facem mandri de noi si sa nu lasam acesti stalpi ai Romaniei sa fie uitati.

    Parinte stiu ca o sa ne ajuti din ceruri pe cei cu inima curata ce vrem sa ducem Romania acolo unde se cuvine sa fie!

    O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!(Filmul Mihai Viteazul 1971,regia:Sergiu Nicolaescu)”

Leave a Reply