Din pedale se câştigă Electra

Centrul de închiriat biciclete Cicloteque încearcă norocul bicicliştilor din Capitală şi îi provoacă la concursul de pedalat pentru o Electra nou-nouţă.

Utilizatorul cu numărul 30.000 din Reţeaua Cicloteque va primi cadou o bicicletă Cruiser Electra neagră pentru băieţi sau roz pentru fete.

Dacă închiriezi o bicicletă Cicloteque începând din luna iulie şi până la sfârşitul sezonului biciclist de anul acesta, intri automat în concurs şi ai şansa să fii al 30.000-lea norocos sau norocoasă care o va lua acasă pe superba Electra.

În prezent, în sistemul Cicloteque s-au înregistrat peste 28.000 de utilizatori. Utilizatorii înregistraţi deja în sistem sau cei noi care închiriază o bicicletă din centrele Cicloteque din Parcurile Herăstrău, Tineretului, Drumul Taberei, Titan şi de la Facultatea de Drept au şansa să fie câştigători dacă închiriază bicicletele în perioada următoare.

Promoţia Electra va fi valabilă până la finalul sezonului de mers cu bicicleta în Bucureşti, urmând ca partenerii Cicloteque şi Infracons SRL să premieze şi alţi utilizatori Cicloteque. Pentru mai multe detalii despre concurs şi premierea norocoşilor, citeşte şi regulamentul concursului.

:: via Cicloteque.ro

  1. La noi in oras nu exista asa ceva, totusi sustin ideea si ador sa ma plimb cu bicicleta, ce sa fie mai sanatos decat o plimbare cu bicicleta pe un drum de padure???

Leave a Reply