Vâslește PET-ul la Grătar Curat

După ce a curăţat gunoaiele şi a educat grătaragiii în şase judeţe din ţară, Grătar Curat 2011 lansează la apă echipele voluntarilor şi vedetelor în cursa plutelor din sticle de tip PET duminică, 4 septembrie, de la ora 14:00, pe lacul Băneasa din Bucureşti.

Dacă vrei să navigăm împreună pe sticlele de plastic strânse anul acesta la Grătar Curat și să susținem echipele voluntarilor și căpitanilor de plute invitați, trimite un e-mail de confirmare a participării la voluntar [at] maimultverde.ro și hai la marea îmbarcare!

Cursa va avea loc între stăvilarul dintre Lacurile Băneasa şi Herăstrău şi pontonul de la restaurantul Laguna Blu (vezi harta).

MaiMultVerde şi Golden Brau vor anunţa în prezenţa voluntarilor, a vedetelor, a autorităţilor şi a publicului de pe malul lacului Băneasa, rezultatele Grătar Curat 2011.

„Grătar curat” este un proiect de conştientizare şi responsabilizare a grataragiilor şi picnicarilor derulat de MaiMultVerde şi Golden Brau.

În 2011, activităţi de informare şi responsabilizare au avut loc la Snagov (Complex Astoria), Iaşi (Pădurea C.A. Rosetti), Galaţi (Pădurea Gârboavele), Brăila (Pădurea Lacul Sărat), Arad (Pădurea Ceala), Dolj (Pădurea Bucovăţ).

Leave a Reply