Ultimul curs PCM de anul acesta

În noiembrie voi face o scurtă vizită în țară și pentru că la ultima ediție a cursului PCM au existat mai mulți doritori decât numărul maxim de participanți  permis de licența internațională, am decis să țin un nou curs introductiv de 3 zile.

Cursul va avea loc între 24-26 noiembrie și va fi găzduit așa cum v-am obișnuit de către colegii mei de la EXEC EDU.

Process Communication este o teorie a personalităţii şi un model contemporan de comunicare care te învaţă cum să te faci ascultat, nu doar auzit de ceilalţi. Este folosit cu succes de mii de profesionişti din întreaga lume, de la astronauţii NASA la comandantul suprem al forţelor NATO, generalul Wesley Clark, de la manageri şi preşedinţi de multinaţionale la fostul preşedinte al SUA, Bill Clinton.

Felul în care oamenii percep lumea, canalele prin care comunică, impulsurile care-i motivează şi felul în care se comportă sub stress diferă în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Modelul Process Communication te învaţă cum să comunici cu oamenii “pe limba fiecăruia”, astfel încât să te faci înţeles şi plăcut chiar şi de oameni cu personalităţi foarte diferite de a ta.

Află mai multe:
Ce este PCM | Ce câştigi dacă urmezi acest curs
Cui se adresează | Înscrie-te

  1. O experienta de viata care ajuta sa te raportezi altfel in interiorul si in jurul tau. O recomand din toata inima. Pentru ca dincolo de comunicare si de cunoastere, acest curs deschide un alt inceput in noi insine.
    Te asteptam acasa, omule drag. E nevoie de culorile tale pe strazile orasului. Si la ferestrele unde o sa le spui oamenilor cate ceva despre “altfel”.

Leave a Reply