Fapte bune cu dublu sens

În fiecare an înainte de sărbători ne străduim să alegem cele mai frumoase cadouri și felicitări cu ajutorul cărora să ne bucurăm prietenii, colegii, prietenii și familia. Anul acesta copiii îngrijiți de HHC România ne dau ocazia să aducem bucurie în sufletul mai multor persoane cumpărând o felicitare.

Micuții s-au întrecut în a desena cele mai frumoase felicitări. Partea cea mai frumoasă este că acest gest îl va bucura nu numai pe cel care o primește, dar și pe copilul pe care banii cheltuiți pe felicitare îl vor ajuta să rămână în sânul familiei.

Dacă încă n-ai apucat s-o faci, poți achiziționa o felicitare desenată de copiii de la HHC România de aici.

  1. Buna, nu am putut sa nu ma intreb cand am dat peste un comentariu la Bengal Nights a lui M Eliade pe Amazon US daca tu ai fost cel care a comentat acum 10 ani despre ea. Am observat mai multe comentarii la carti si dictionare de filozofiei si ca persoana respectiva sta in Bucuresti. Asadar, tu esti cel care a comentat, si daca da, de ce in cartea respectiva Allan este Alain si este din Franta? Sarbatori fericite si scuze daca a fost o coincidenta de nume 🙂

Leave a Reply