Darth Vader şi îngrijirea paleativă

Pe 19 noiembrie am avut onoarea de a prezenta cea de-a unsprezecea ediţie a Balului Floare de Colț, balul de caritate organizat de către Hospice Casa Speranţei în scopul strângerii de fonduri pentru pentru susţinerea serviciilor gratuite de îngrijire a copiilor şi adulţilor cu boli incurabile. Tema acestei ediţii a fost ‘A night with the Stars’, iar cel mai spectaculos moment al serii a fost apariţia pe scenă a lui Darth Vader şi a trupelor sale, care au trecut pentru o seară de partea bună a Forței. Costumul folosit pentru acest moment a fost chiar costumul original utilizat pe platourile de filmare Star Wars.

Cabral și Marc Jenner au condus licitația caritabilă, iar suma totală strânsă în timpul balului a fost de de 170.000 euro.

Odată cu terminarea balului echipa Hospice a pus pe roate un nou proiect de strângere de fonduri pentru, de data aceasta dedicat tuturor celor care vor să ajute chiar şi cu 2 euro. Şi tu poţi veni în sprijinul îngrijirii paleative trimiţând un SMS la 887* până pe 31 decembrie. Sau poți să pui la tine pe blog acest mic montaj care spune cel mai bine povestea oamenilor de Hospice:

Hospice Casa Speranţei este cea mai mare organizaţie medicală non-profit din România care asigură îngrijire paliativă. Îngrijirea paliativă are ca scop alinarea durerii şi controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenţă socială precum şi consiliere psihologică şi religioasă. Hospice asigură gratuit, de 19 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii şi adulţi cu boli terminale în Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti.

  1. Adriana Mesteş

    E minunat tot ceea ce faci şi ce gândeşti pentru tine şi pentru alţii !!! Mult succes şi sănătate să – ţi poţi împlini visele posibile şi imposibile !!! Cu mult respect şi admiraţie Adriana

  2. A fost distractie e clar dar ma bucur ca s-au strans bani pentru acei copii si oameni cu probleme grave. Sa fie cu sanatate pentru toti si speram ca anul ce vine sa fie mai bun ca acesta. Sarbatori fericite si succes in continuare pe toate planurile.

Leave a Reply