Lecția de prim ajutor în 2012

Emisiunea Lecția de prim ajutor s-a întors din vacanța sărbătorilor de iarnă și continuă în noul an la Pro Tv în fiecare sâmbătă și în reluare luni, de la ora 9.55 dimineața. Ajunsă la ediția a șaptea, emisiunea aduce în discuție în săptămânile următoare noi proceduri de prim ajutor în situații de urgență frecvente.

De la lansarea programului, peste 1,5 milioane de români au beneficiat de emisiunea și de site-ul Lecția de Prim Ajutor, oferite de ING Asigurări de Viaţă în parteneriat cu SMURD, și au aflat cum trebuie să procedeze corect în situaţii care necesită primul ajutor.

Pe www.lectiadeprimajutor.ro îți stau la dispoziție soluţii la situaţiile de urgenţă cele mai întâlnite. Soluţiile pot fi puse în practică în siguranţă de către persoane care nu au pregătire medicală, după procedura semnalării telefonice a situației de urgență la 112.

Site-ul lectiadeprimajutor.ro a înregistrat peste 6.500 vizite din 9 noiembrie până în prezent, în cele şase săptămâni de campanie, dintre care 5.000 de vizitatori sunt unici. Peste 25.000 pagini au fost vizionate, iar timpul mediu petrecut pe site a fost de 4 minute.

Utilizatorii pot pune întrebări online şi vor primi răspunsuri de la medicii SMURD în 24 de ore. Pe Facebook programul şi informaţiile sunt disponibile la www.facebook.com/lectiadeprimajutor, iar pe Twitter la twitter.com/primajutor.

Lecţia de prim ajutor” este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi care cuprinde emisiunea Lecţia de prim ajutor difuzată pe Pro Tv în perioada noiembrie 2011 – februarie 2012 şi site-ul www.lectiadeprimajutor.ro.

Ne revedem în curând. Nu uita să faci și anul acesta totul pentru viață!

Leave a Reply