Fashion for Trees

Indiferent de sezon, copacii sunt întotdeauna la modă. Pentru că dorește să le păstreze estetica vie  și să planteze cât mai mulți copaci, MaiMultVerde lansează Fashion for Trees pe 11 octombrie 2012!

Fashion for Trees este un eveniment de fundraising pentru cosmetizarea Naturii.

Dincolo de beneficiile estetice secundare, cei 20.000 de puieţi care vor fi plantaţi în urma strângerii de fonduri, au drept scop principal crearea unor perdele de protecţie care vor îmbunătăţi calitatea aerului şi vor împiedica dezastrele naturale (inundaţii, viscole puternice etc.). Plantarea se va face în zone care vor fi alese împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În 11 octombrie, unii dintre cei mai importanţi designeri şi stilişti din România vor susţine proiectele de plantare ale Asociaţiei MaiMultVerde prin organizarea unei prezentări de modă în scop caritabil.

Maria Lucia Hohan, Rhea Costa, Claudia Castrase, Cristian Samfira, Murmur (Andreea Bădală), Adelina Ivan, Kinga Varga, Malvensky Charms (Malvina Cservenschi), Mirela Diaconu, Andra Cliţan, Wilhelmina Arz, Trends by Adina Buzatu, susţinuţi de Laurent Tourette şi echipa Art In Makeup, vor prezenta cele mai naturale ţinute într-o defilare de modă inedită.

Și tu poți susține Fashion for Trees printr-o donație de până la 150 de lei pe www.maimultverde.ro/fashionfortrees sau în contul Asociaţiei MaiMultVerde: RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717, Banca: Raiffeisen Bank – Moşilor pentru sumele ce depășesc 150 de lei. (poți confirma donația făcută printr-un e-mail la asociatia@maimultverde.ro)

Principalul sponsor al evenimentului este Antalis. În urma campaniilor de plantări și reîmpăduriri din România, Asociația MaiMultVerde a plantat până acum 600.000 de puieți. Numărătoarea continuă la Fashion for Trees.

:: via maimultverde.ro/fashionfortrees


  1. Ma bucur ca exista astfel de initiative. In paralele ar trebui insa facut si ceva pentru oprirea taierii padurilor. Padurile din Apuseni dispar. Vara asta mama si fetita mea au facut insolatie in padure, atat de rari sunt copacii. De peste tot se auzeau drujbele. In multe locuri taierea padurilor este singura sursa de venit pentru oameni. Ar trebui ajutati sa faca altceva.

  2. Eu nu stiu cum oamenii care s-au nascut la munte langa padure isi taie copacii cu care au trait nesustenabil. eu cred ca sunt venetici si mai cred ca si biserica romaneasca e cam laxa cand vine vorba de natura. acum revenind la bucuresti, vazand enorm cum parcurile se transforma in terase si in locuri de parcare o sa am o initiativa individuala civica de boicotare a acestor terase. la sesizari nu raspunde nimeni. Alpab este un fel de organizator de petreceri cocalare si amenajator de terase in parcuri..atat

Leave a Reply