Un an împlinit cu Lecția de Prim Ajutor

Aniversez un an de când s-a născut programul național de educație pentru acordarea primului ajutor Lecția de prim ajutor. Un an în care am dovedit cât de important este ca oamenii obișnuiți să cunoască măsurile elementare de prim ajutor, care pot salva viața cuiva în minutele critice care trec până la venirea Salvării.

Un an salvator prin inițiativa ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, cu susţinerea SMURD şi Pro TV. Alături de Dana Rogoz, am realizat în perioada noiembrie 2011- februarie 2012 emisiunea Lecția de prim ajutor difuzată pe ProTV și care a ajuns în topul celor mai urmărite emisiuni din România.

Proiectul cuprinde și site-ul www.lectiadeprimajutor.ro, care a înregistrat timp de un an peste 5,5 milioane de vizionări pentru sfaturile şi soluţiile practice salvatoare de vieţi. Aplicațiile Lecția de prim ajutor pentru smartphone-uri cu sisteme de operare Android și iPhone au înregistrat peste 8000 de descărcări, care au fost transformate în peste 8000 de euro donați către voluntarii SMURD de către ING Asigurări de Viaţă.

Le sunt recunoscător tuturor celor datorită cărora acest proiect salvator de vieți a prins viață. Mulțumesc Delia Cârstean, Alina Sîmpetru, Maria Apostol, Gabriela Popescu, Dana Rogoz, Mădălina Mălaia, Anamaria Bogdan, Hajnal Vass, dr. Simona Bratu și dr. Raed Arafat! Mulțumiri speciale și susținătorilor programului: ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, partenerilor SMURD şi Pro TV.

:: mai multe detalii despre program găsești pe lectiadeprimajutor.ro

  1. La multi ani ! este un program foarte bun si educativ, am participat si eu la un instructaj de prim ajutor recent si mi-am dat seama ca se pot salva vietile apropiatilor nostri astfel.

  2. Dragos, am varsta de 24 ani si imi doresc foarte mult sa devin voluntar SMURD.
    Sunt din Alba Iulia. Nu am studii medicale, dar la anul ma gandesc sa ma inscriu la o scoala postliceala de asistenti medicali. Exista vreo sansa sa fiu cooptat ca voluntar SMURD?
    Multumesc. Sper sa ma ajuti cu un raspuns.

  3. Nu stiu daca cititi si sectia de comentarii dar am dat intamplator peste blog si mi-am adus aminte de dumneavoastra. Cand eram in liceu cineva de la o clasa vecina a citit cartea pe care ati scris-o si apoi pana la sfarsitul anului a umblat din mana in mana pana cand o citisera toti cei care se mai aplecau peste vreo carte ocazional. Era in trend si imi aduc aminte ca se faceau tot felul de glume cu trimiteri spre cartea respectiva. Imi pare rau ca nu imi mai amintesc care erau. 🙂

  4. Era si normal sa doneze bani ING Asigurări de Viaţă, sunt numarul 1 in Romania si daca le mor clientii pierd bani!
    Felicitari pentru initiativa si rezultate.

Leave a Reply