Ce-și face omul cu mâna lui

Balangan Beach Photo: Dragos Bucurenci

Azi am încercat să ajung la zi cu treburile și cu e-mailurile care nu mai suportau chiar deloc amânare. Așa că am luat o mică pauză de la prima mea vacanță serioasă de anul acesta, începută acum cinci zile în paradisul tropical de după colț de Yogyakarta.

Am pornit la opt dimineața și, cu excepția a două ore de masă și a unei jumătăți de oră de plajă, nu m-am desprins din fața calculatorului și a telefonului până la zece seara.

În timpul ăsta, paradisul de-afară își vedea liniștit de ale lui. Și uite-așa mi-a venit un gând eretic, mirosind de la o poștă a sminteală budistă: că nu e nevoie nici de Satana, nici de smoală, nici de pucioasă și, la drept vorbind, nici măcar de Dreptul Judecător. Paradisul și-l face omul cu mâna lui. Și Iadul așijderea.

:: Foto: Plaja Balangan, Bali, Indonezia | Arhiva personală
 1. Felicitari pentru identitatea vizuala a site-ului Khastalia! Arata grozav!

  Iertata-mi fie rogu-te mustrarea, departe de mine de a-ti fi suparare, din contra, fost-a indemn si imbold.
  Sunt o romanca care locuieste tare departe de tara ei, care se gandeste mult la tara ei minunata si la romanii, putini, in care crede si de care este mandra foarte. Asta a fost gandul-geneza al imboldului de a-ti scrie.

  Sunt psiholog de profesie, imi place tot ceea ce tine de comunicare, la inceputul carierei am cochetat putin si cu psihologia organizationala. Candva, pe cand eram in tara si participam la evenimentele MMV, ti-am scris sugerandu-ti o idee, doua (zic eu folositoare, cu atat mai mult cu cat le-ai pus in practica) despre atragerea voluntarilor. Am mai corespondat candva.

  Inchei invitandu-te cu drag in Noua Zeelanda, atunci cand iti doresti o vacanta inedita, Zeelanda este o tara de o frumusete tulburatoare, eu locuiesc aici impreuna cu sotul si fiul nostru.

  cu drag,carmen

Leave a Reply