Vino și tu în comunitatea celor care fac bine prin puterea internetului!

WowApp este o aplicatie complet gratuita de chat, teleconferință și videoconferință care te plătește pentru folosirea ei, adică dă înapoi utilizatorilor peste 70% din veniturile generate în aplicație.

Cu toții petrecem pe net sau pe mobil mai mult timp decât petrecem stând de vorbă cu oamenii față în față. Eu unul nu mi-aș putea imagina viața fără aplicațiile de chat sau de teleconferință pe care le folosesc.

Dar cu toate că aceste aplicații sunt folosite de miliarde de oameni, doar o foarte mică parte din profiturile realizate de pe urma lor se întoarce în comunitățile noastre.

WowApp este o aplicație revoluționară de chat, teleconferință și videoconferință care distribuie peste 70% din profiturile realizate către membri. Tu decizi dacă vrei să păstrezi aceste sume sau dacă vrei să le împarți cu un ONG sau cu o cauză în care crezi.

Eu am ales Hope and Homes for Children pentru că vreau ca în România copiii fără părinți și cei din familii foarte sărace să poată crește în căldura unei familii și nu în răceala unei instituții.

Vino și tu în comunitatea celor care fac bine prin puterea internetului!  Te aștept pe WowApp!

Leave a Reply