Prea tare! Am devenit unchi de ziua mediului

Vlad, băiatul Siminei şi al lui Mihai, s-a născut acum o oră la maternitatea Giuleşti. În vreme ce eu eram prins cu încheierea campaniei Verde003 la Galaţi, soru-mea “sărbătorea” Ziua Mediului la spital, internată de ieri noapte. Vlad are 3,6 kg şi a fost declarat un băieţel de nota 10. Întrucât şi numele (Vladislav – domnie glorioasă) şi data naşterii îl recomandă, propun să-l pregătim pe Vlad încă de pe acum să devină ministrul mediului 🙂 Bine ai venit, Vlad!

  1. Ma bucur enorm sa aud ca nepotul tau s-a nascut cu bine si e sanatos, asta e cel mai important. si da ,cred ca e un semn ca s-a nascut de ziua mediului…who knows?!
    felicitari si spor in noua postura de unchi!

  2. dupa ce i-am urmarit evolutia sarcinii Siminei pe blog am sperat ca Vladut se va naste in aceeasi zi cu mine; se pare ca a ratat la limita data…oricum sanatos sa fie si sa va bucurati din plin de el.felicitari!

  3. awwwww..atat pentru copil(gemeni-rock on!)cat si pentru blog-ul surorii tale:)
    o caciulita crosetata ii trimete urmatoarea urare transculturala de peste olt: o viata cu cat mai mult verde!

  4. Sa traiasca si sa se bucure de o lume mai buna. Cat priveste campania, te felicit inca odata. Rezultatele sunt excelente. Bravo tie si celor care sunt alaturi de tine, Dragos.
    Si inca ceva…Ma bucur ca esti prieten cu ASR Nicolae. Eu unul nu l-am uitat de atunci cand a venit cu MS Mihai prima data in Romania. speram ca el sa fie numit succesor. Dar asta e o alta poveste.

    🙂

    keep walking.

  5. felicitari 🙂
    si sa nu uiti sa-i plantezi lui Vlad un copac, care sa nu mai fie un simplu copac, ci unul cu o poveste frumoasa de zi de iunie in care un anume unchi facea curatenie 🙂
    gemeni power!

  6. felicitari 🙂 la noi familie este o traditie : un pom pt fiecare menbru nou nascut in clan 🙂 suntem o familie numeroasa…numai de la primul rand de nepoti un sfert de livata a fost plantata 🙂

  7. nenea bucurenci,fara legatura cu postul–nu ati putea sa faceti un update pe blog cu revistele/ziarele etc unde va scrieti articolele de fiecare data cand scrieti unul nou?

    da,stiu.nu ati putea.probabil considerati ca e sub demnitatea dvs.macar am incercat XD

Leave a Reply