Unu Mai muncitoresc, în ţară puieţii cresc!

Dragi tovarăşi şi pretini, ‘timaţi voluntari,

Cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Muncii, 1 mai 2009, adresez un îndemn hotărât la sărbătoare prin muncă voluntară, plantare neabătută şi luptă pentru progresul şi apărarea naturii patriei!

Oamenii muncii de la oraşe şi sate sunt aşteptaţi să să alăture campaniei mobilizatoare de primăvară “România prinde rădăcini“.

Marea Adunare Voluntară Naţională se va uni într-un glas şi o simţire în localitatea Ighiu de lângă Alba-Iulia, ca să dea cu mână de fier o sapă de ajutor puieţilor pe o suprafaţă de 6,7 hectare de teren.

Mobilizarea de vineri, de lângă Alba-Iulia, marchează, totodată, intrarea triumfală a plantatorilor voluntari de la “România prinde rădăcini” în patria străbună a Ardealului, după luptele ecologice duse în Moldova şi Oltenia, începând cu Marea Revoluţie Verde din Octombrie.

În bătălia continuă dusă cu duşmanul exploatator, clasa voluntară nu e singură: îi sunt alături tovarăşii de luptă de la uzinele Realitatea Caţavencu, cei de la întreprinderea de sprijin capitalist Petrom, precum şi partenerii şi pretinii de la RNP Romsilva.

Oamenii muncii de la agentura neguvernamentală MaiMultVerde vă îndeamnă să vă înscrieţi din proprie iniţiativă la plantările din judeţul Alba cu carnetele de voluntari ai platformei de acţiune şi propagandă ecologistă maimultverde.ro.

Vă urez succes deplin în activitatea voluntară,
un 1 Mai muncitoresc plin de plantări şi măreţe împliniri!
Voluntari din toate ţările, uniţi-vă!

[youtube_1]KY9HPSclASc[/youtube_1]

  1. Acum vreo 7 ani am luat o casutza, in Bragadiru, pentru trei brazi frumosi, de la 8 la 12 metrii. Ii iubesc foarte mult.

    Acum au inmugurit. Astazi, albinele strangeau material din conurile mititele…

    A fost cald si bine.

    La vara, imi tin umbra.

    O sa plantez, vreo 3 mesteceni, un mar, un prun, un cais… si poate mai bag niste tufe…

    Sa fie verde frate. Deviza mea este: Germania, acum si la Bragadiru.

    cu bine si spor la Alba!

  2. ALINAMIHAELA

    Bravo, felicitari pentru tot efortul depus. Ma bucur pentru perseverenta de care dai dovada si mai mult , ma bucur ca oamenii nu raman pasivi . Inca o data felicitari si sper sa pot venii si eu cat mai curand.

Leave a Reply