Alexandra Gătej părăseşte Unilever

Tocmai am aflat ştirea. Alexandra îşi încheie mandatul ca preşedinte al Unilever South-Central Europe şi pleacă să devină Business Development Director pentru Unilever East-Central Europe.

Am cunoscut-o în doar câteva rânduri şi m-a frapat mereu ca un om tonic, plăcut, stăpân pe situaţie şi mereu atent la cei din jur. În rest, o cunosc, ca şi unii dintre voi, din realizările ei, din ceea ce a construit la Unilever South-Central Europe în ultimii 4 ani, de când este preşedinte. A fost primul român care a ocupat această funcţie şi cred că şi-a făcut excelent treaba.

O mai cunosc apoi din impresiile oamenilor care lucrează cu ea şi eu cred că acestea sunt mărturii importante despre calitatea unui om. Din rândul lor, s-a desprins imaginea unui profesionist ireproşabil, capabil să-şi inspire oamenii şi să-i motiveze.

Mi-aduc aminte că, la PR Forum, vorbeam despre leadership şi cineva din sală i-a întrebat pe invitaţii mei dacă pot da exemple de lideri adevăraţi în zona de business. Cei mai mulţi s-au eschivat, Eric Kish l-a dat exemplu pe Dinu Patriciu, iar Mihai Ghyka pe Alexandra Gătej.

  1. Buna Dragos,
    Te citesc de catva timp si am ramas cititor in primul rand pt ca am gasit ceva in comun: amandoi il apreciem pe Cosmin Alexandru.
    Te felicit si pt traficul in crestere continua.
    Iti propun deasemenea sa imi dai un feed-back si tu despre blogul meu, si apoi, daca iti va face placere, sa ma pui si in blogroll-ul tau.
    Mersi de suport si bafta cu Mai Mult Verde.

    V.

  2. @ Gătej la Cotroceni | bucurenci.ro
    Nu stiu daca sa ma bucur ca intra si astfel de oameni in viata politica sau sa raman sceptic fata de motivele politicienilor vechi.
    Iau totusi prima varianta pentru moment

  3. E ceA MAI MARE femeie de afaceri pe care a avut-o Romania vreodata. Nu pot sa cred ca se unge cu funingine la soba taranului Base. Ce a apucat-o? O apreciez imensss. E modelul meu de business women…offf lumea asta!

Leave a Reply