Bun venit în Reţea!

După Marşul din 10 iunie, Cicloteque joacă ‘Counter Bike’ pe două roţi în Reţeaua Cicloteque.

De luni până duminică, de la 10:00 la 22:00, Reţeaua Cicloteque numără 300 de biciclete bune de închiriat online şi direct la cele 3 centre (Parcul Tineretului – intrarea Şincai, Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle şi Facultatea de Drept).

Miza jocului: cât mai mulţi biciclişti aliaţi, care se înregistrează pe www.cicloteque.ro, îşi fac cont Cicloteque, folosesc facilităţile de plată online şi intră în Reţea. Aici puterea creşte, iar bicicliştii câştigă viaţă relaxată şi sănătoasă în lupta neobosită cu stresul din trafic şi poluarea din oraş.

Dacă şi tu joci pedala câştigătoare cu Cicloteque, bun venit în Reţea!

  1. Nu mai iese nimeni la plimbare cu bicicleta… Foarte putine persoane. Uitati-va la copiii din ziua de azi- “Generatia Mc’Donald’s”, copii care nu stiu nici macar sa alerge, sa nu mai vorbim de a da cu piciorul in minge. Ma bucur ca totusi incercati sa promovati activitatile sportive

  2. @BuLLy, la mine in comuna misuna biciclistii de numa, numa iar satul zumzaie de copii pe role. Plus ca inotul e pe primul plan acum in plina vara…cel mai bine e sa traiesti in armonie cu natura la tara. Generatia Mc’ trebuie educata sa nu priveasca cu ura viata la tara…si chiar indrumati in vacante la iarba verde in sanul naturii printre tarani.

  3. Daca doriti sa promovazi si sa sustineti campania Let’s Do It, ROMANIA! Vizitati blogul pentru mai multe detalii! Campanie Pentru O Romanie Mai Curata!

Leave a Reply