Singurul cel mai adevărat banc

La singurul cel mai mare bal din 2007, Balul Academiei Caţavencu, premierul Tăriceanu le-a cerut academicienilor un procent din drepturile de proprietate intelectuală pe care le câştigă de pe urma bancurilor făcute pe seama Executivului condus de Domnia Sa.

Dulce ca mierea a fost replica lui Biju Morar, MC-ul evenimentului:

Nu vă faceţi griji, o să vi-l dăm la europarlamentare!

  1. care “catavencu” mai bucurenci? aia care au muiat ciocul? care decit se fac cum ca ar fi aceeasi acizi sulfurici? sanchi…au pus botu la bani…au sucombat…nu mai au nici un haz…s-au integrat…degeaba mai poarta sepcile,vestele si zabunele alea caraghioase sud-americane…gata,s-au ingrasat…s-au emancipat…s-au convertit la ratiuni superioare care tin de democratia adevarata trasa ca o plapuma peste echivocuri revolutionare…ce bal? ce banc? nu s-a inventat inca deodorantul pentru mirosul de cacat.

  2. @doru, eu nu mai scriu de vreun an şi jumătate la Caţavencu, cam de când i-a preluat Vântu. Vei fi suprins, totuşi, să afli că, în ciuda previziunilor pesimiste despre cititorii mai catolici decât Papa care vor renunţa să mai cumpere AC din raţiuni de moralitate vexată, le-a crescut tirajul după preluarea de către Realitate Media şi, din câte ştiu eu, n-a regresat între timp.

  3. dorule … parerea ta parerea ta. o acceptam ca nu avem ce face.

    cat despre tine bucurenci(ule), tema de brainstorming: dc ai renuntat la ideea de “produs antipatic al societatii de consum”?

    ti-a fost frica ca odata considerat produs al acestei nemernice societati de consum va trebuie sa fi pus la incercare, consumat, aruncat la cos si mai apoi reciclat sau, odata cu mutarea “hostului”, ti-ai facut si un refresh de stil propriu (a se citi personal rebranding)?

  4. dragos bucurenci,tirajul catavencilor nu are o “crestere economica naturala”…ei nu mai sunt cititi de aceeasi oameni…si nici in aceeasi cheie…degeaba vinzi la zece ignoranti care doar “ling” stratul de umor de deasupra,in loc sa vinzi unuia care ride-plinge cu lacrimi adevarate…faptul ca ramasesera ultima reduta cu atit mai mult cu cit fusesera prima reduta e semnificativ pentru deceptia pe care au produs-o in rindul cititorului care s-a hranit ani la rind cu umorul-manifest…dar ce sa-i faci ,mai devreme sau mai tirziu ceva sau cineva ne cumpara pe fiecare.

  5. dorule ….
    ma tot straduiesc sa nu bag in seama oameni ca tine. in fine.
    bai nene in primu rand dak esti “mushchiulos” arata-ti nene identitatea sa vedem cine esti mhai si ce actiuni ai facut in viata ta. dak chiar ai facut ceva util in viata ta (nu numa pentru tine ci si pentru altii), ne cerem scuze ca te “maltratam” aici pe blog, dam jss “ciupilica”, facem 2 plecaciuni si zicem sar’na. da pana atunci nuj te mai apuca sa critici tu lumea nene. fa si tu ceva util in viata si atunic no sa te mai primim pe blog cu strigaturi de genul: lasa-ne, lasa-ne ….

  6. Imi pare rau sa observ ca are dreptate carcotasul de Doru.
    Dragos, nu vreau sa te critic absolut deloc dar cred ca AC nu mai merita deranjul viralului.
    Cresterea tirajului celor de la AC dupa ce au fost preluati de Realitatea Media poate fi comparata cu cresterea notorietatii si veniturilor celor de la Vacanta Mare: bazata nu pe calitate ci mai degraba pe scadereai ei. Nu cifrele inseamna totul pe target-ul pe care il aveau cei de la AC.
    Asa ca e pacat sa ii mai promovezi pentru ca implicit vei promova ca valori pe cei care si-au vandut in rate independenta si “rautatea”. Nu uita ca la ultimele alegeri au avut un cuvant greu de spus. Acum hai sa mai asteptam putin si apoi sa masuram, ok ?

  7. Hai sa iti zic si eu un banc auzit de la Teo de la Cafe Deko. E umor observational, in caz ca nu iti dai seama. Asa face Teo, observational.

    “Ati observat cum avem diminutive la diminutive, frate? Cine a obsevat asta? Hai aplaudati cine a observat asta. Bine, frate! Mari tampiti sunteti daca ati aplaudat! Parca ati fi toti din Ploiesti! Da, mei frate, avem caine si apoi catel. Deci catel e diminutiv la caine, e un caine mai mic. Si apoi avem catel si catelus, HA HA HA! Ca si cum cainele ar avea si el un caine! HA HA HA HA, teai prins frate? Intelegi ce zic? Bai, astia sunt tampiti? La cele mai trebuie inca un diminutiv la un diminutiv? Asai frate? Ce e un catel mai mic decat catelul ala mai mic? Ce sunt astia catelusii, toti sunt pechinezi? Nu? Ca aia sunt cei mai mici caini! HA HA HA HA HA!”

    Super tare, nu?

  8. Bre Andresule uite ca nu te-ai straduit destul si m-ai bagat in seama…acu’ daca tot vrei sa stam de vorba invata sa scrii..cit despre “maltratare”,recunosc ca ai putea sa-mi faci asta convingindu-ma sa continuam dialogul…cine sunt eu? simplu: un cititor de-al lor de-atunci,mai istet decit un cititor tot de-al lor de-acum….ee? ce zici? am facut ceva util tragindu-te de urechiuse?

  9. ps. andressule am citit primele fraze si m-am plictisit…nu m-ai impresionat…nu ai nimic nou…nu sochezi…esti previzibil…au mai spus si altii asta…mai incearca…dar mai intii asa cum ti-am mai zis incearca sa inveti sa scrii.

  10. :)) mersi dorule. pt mine criticile au fost intotdeauna constructive.
    nu uita: nimeni nu te obliga sa te uiti la un blog sau la vre-un articol care nu-ti place. mai mult decat atat nimeni nu te obliga sa-ti placa stilul de viata sau de a scrie a unei persoane. totusi, cred ca esti destul de mare incat sa stii ca pentru a iesi dintr-o pe pagina nu e nevoie decat de un clik …..

  11. andressule,mai baiatule,stilul de viata E MAI MULTE…iar stilul de a scrie gramatical e unul singur…apropo,ar fi chiar culmea sa te oblige cineva “sa-ti placa stilul de a scrie A unei persoane”…deci ramine cum am stabilit? hai, curaj si vointa…nu poti fi un blogist de mina a doua nu-i asa?

  12. Dragos,astept cu nerabdare urmatorul tau articol…esti inefabil…iar ptr cei care se abereaza cu fel si fel de comentarii, un sfat prietenesc:-Earth is full!Go home!

Leave a Reply