De cizme non disputandum

Ieri, la petrecerea de Crăciun a Caţavencilor, probabil locul cu cea mai mare densitate de retrosexuali pe metru pătrat, un junior din redacţia AC, nu spui cine, că mi-e simpatic, mi-l arată pe Robert de la Tabu, probabil cel mai bine îmbrăcat bărbat din toată adunarea, şi-mi zice:

– Mie cizmele astea mi se par ridicole!
– Știi că şi eu port cizme, nu?
– Da, da’ tot mi se pare ridicol…

Evident, a căzut conversaţia.

  1. retrosexual ?
    metrosexual stiu …
    dar retrosexual …adik cei care se imbraca invechit gen Cristoiu sau CTP sau eu? 🙂 bine la mine e un retro/grunge :)dar asta datorita varstei ….dar oricum am primit observatii pe tema asta ….
    asa si cine e Robert de la Tabu ….?
    Ti-am citit cartea Real K …si culmea …am dato unui amic …care vinde iarba 🙂 da … ….nu m-am gandit cand i-am dat cartea …i-am dato ca sa sprijin cultura si i-am mai dat “albastru nemarginit aproape trasparent “…. care i-a placut destul de mult …desi el e homofob …. sau in fine un homofob feminizat ….
    A citit-o prietena lui in schimb ..si nu mai stiu cea a zis …
    Oricum adik daca nu am mailul tau ….imi permit aici sa-ti scriu …mi-a placut enorm prezentarea ta la eliade
    Ce nu mi-a placut ..adik m-a derutat nu am inteles de ce ai fost criticat …de Liiceanu si Plesu … care aveam un respect enorm ptr ei …intre timp s-a mai diminuat …desi inteligenta lor e enorma …
    Ok mi-a placut ca te-au criticat ptr ca l-ai sprijinit pe marx …si sincer am fost foarte dezamagit sa aud ..aveam o parere foarte buna despre tine ..dar sa stii ca asta nu a contat ….cand m-am uitat la emisiunea ta despre planeta verde ..si chiar nu prea ma intereseaza egologia ….adik imi place inteligenta ta … si coerenta ..si felul de a te imbraca si te-a purta …ce nu-mi place …e laicizarea ta …si gandirea de stanga pe care ti-o imputa unii….
    desi Tutea spunea ca “daca nu esti de stanga cand ai mai putin de 30 de ani inseamna ca nu ai inima”…
    Eu nu te critic … nu te laud ..te apreciez ..dar ..totusi ….oricum comunismul tot il detest …si pe marx la fel …il detest ..in felul meu …caracteristic

Leave a Reply