1. foarte tare poza…cred ca cel mai mult imi place piciorul fotografului prins in poza…confera realitate imaginii si chiar stabilitate as putea spune…

  2. @bucurenci: frate, cata fanclubul de fete umede ai pe aici!!! auzi la ele: “esti intr-un fel…” (by Cristina), “Sper ca intr-o zi vei fi o sursa de inspiratie pentru mine” (by Georgiana)
    4 lamai, va rog! cu tot cu coaja…
    horror!

    .

  3. @curly apropo de fan club – eram la dentist si rasfoiam revista si imi zice tanti de langa mine ( pe la vreo 70 de ani ) ” dragut baiatul asta, asa tanar , scriitor..oare are prietena ” la care eu ” pai nu stiu tanti, stiti nu ma intereseaza viata particulara foarte mult al lui, mai mult cea profesionala ” si replica lui mamaie ” pai lasa ca ma intereseaza pe mine…acuma asa e la moda:babe cu baieti mai tineri ” :))

    deci bucurenci : ” ti-ai gasit cosanzeana ” :))

  4. bisexualitatea are vreo legatura cu narcisismul? sau invers? prea multe poze, prea comercial nu e bine…then again… am cumparat viva doar pt interviu.
    u know, pleci dimineata de acasa, te opresti la sala dalles, iti cumperi o carte, iar toata ziua nu tanjesti decat dupa momentul in care ajungi inapoi acasa si vrei sa o rasfoiesti din scoarta in scoarta. cam asa ceva e si cu bloggul tau…

Leave a Reply