1. Etiopia si pamantul durerilor

    Aveam o impresie proasta despre omu cu laptopu.. Valetin Stan ….pana cand a venit la mine la facultate …. unde a tinut si el printre altii o dezbatere (tema era diplomatia intre Rusia si Romania) …..a tinut un discurs fenomenal …..i-am strans si mana ….si pe mine ma enerva teribil inainte.
    Iar atena 1 sux again and again and again .
    filmuletzu e chiar tare

  2. off topic. Dragos, crezi ca ar putea Mai Mult Verde sa organizeze un protest impotriva circuitului de formula 3 din jurul Palatului Parlamentului? O gramada de bucuresteni sunt nemultumiti de haosul din trafic si de poluare dar se exprima individual, fiecare injura in tacere, poate e nevoie de o asociatie care sa-i mobilizeze si sa-i aduca in strada.

  3. @sebastis, MaiMultVerde nu este o organizaţie de protest, noi ne ocupăm cu acţiuni de voluntariat (în special plantări şi curăţenii). Sunt organizaţii respectabile în Bucureşti care au experienţă în activismul protestatar (găseşti o listă destul de bună aici). Te sfătuiesc să iei legătura cu ele

  4. Ideea e la mina a doua. La prima, cineva a combinat imaginea de la un discurs al lui Hitler filmat prin 1940 cu sonorul unui monolog al unui cabaretist foarte cunoscut; acolo era vorba despre un contract de vinzare-cumparare a unei masini. Filmuletul a ajuns pe YouTube si multa lume a murit de ris. Pe urma cabaretistul l-a dat in judecata pe autor din motive de copyright.

    Filmul de fata nu mi se pare nici mie amuzant, si asta nu numai pentru ca inteleg ce se vorbeste acolo, ci pentru ca am vazut originalul. Aici este un moment de mare tragism si de mare realizare artistica. De asa ceva nu se poate ride, decit eventual ignorind niste lucruri, cum se spune mai sus, fundamentale.

    In plus, chestia cu copyrightul cred ca se poate aplica la fel de bine si in cazul de fata, daca cineva tine neaparat.

  5. Vad ca exista mai multe variante ale acestui filmulet. Eu am vazut o varianta despre twitter pe blogul bogdanei butnar. Mi s-a parut mai interesanta cealalta si mai funny. In fine, parerile sunt pareri. Cred ca cineva a descoperit un programel pe care poti adauga text in filme si se joaca acum. Oricum e tare ca am primit linkul catre blogul tau pe mess. UN mass.

  6. Marian cu Logan

    @SAMM: Un pamflet.
    Nu neaparat “vulgar, penibil, kitch”.. doar ca exista un ORIGINAL! Care, pe langa acest atribut, e mult mai bun 😀

    Ok, macar sa fi folosit ideea pe o alta scena, dintr-un alt film/piesa de teatru, etc..

Leave a Reply