Gala Verde, mâine pe TVR1

Mâine dimineaţă, de la 12 la 13, TVR1 difuzează înregistrarea Galei Verzi, prezentată de Mihaela Rădulescu şi organizată la Domeniul Ştirbey de MaiMultVerde, Cosmopolis şi TVR, în parteneriat cu Elle, Viva, Cotidianul, Academia Caţavencu şi Radio Guerrilla.

Banii strânşi la Gală (peste 120 de mii de euro) vor fi folosiţi pentru finanţarea acţiunilor de reîmpădurire şi de curăţenie desfăşurate de voluntarii noştri în toamna asta şi în prima jumătate a lui 2008.

Înregistrarea de mâine cuprinde recitalurile Marei şi al trupei Holograf, licitaţia, tango-ul pe care l-am dansat cu Amalia Enache şi jongleriile cu foc de care s-au făcut vinovaţi Mihaela Rădulescu şi subsemnatul.

  1. Ca să fac o mică răutate pot să întreb dacă acele împăduriri se vor face ăe terenurile care le-au defrişat baronii lemnului din România?? Sau dezvoltatorii imobiliari care au defrişat pădurea Băneasa pentru un complex imobiliar?? Se v-a spune ceva de Complexul imobiliar Stejarii din Băneasa unde Ţiriac a defrişat 110 copaci şi a luat amendă doar 4000 euro, adică căt preţul a 2 metri pătraţi construiţi?
    Felicitări pentru iniţiativă şi promovare!

Leave a Reply