1. Scuză-mi limbajul vulgar şi te rog să nu ai impresia că te jignesc. Nu asta e ideea. Dar e o provocare pe acolea pentru tine. Şi sunt foarte curios care îţi e părerea.

  2. Acest spot imi lasa impresia ca s-ar pregati o supa. Imaginati-va potentialul: se cumpara una gaina de la supermarket si mai multe verdeturi, se pune la dispozitia gainii una bucata oala, un praf de sare, un linguroi mare, iar gaina din oala cu apa fierbinte, se autogateste. Imaginati-va potentialul!

  3. Legume pe post de simbol falic dezmierdate de dive dezbracate.
    Mda. Misto fel de a promova vegetarianismul.
    Nu cumva sa mentionam dimensiunea etica ca speriem prostimea. Sa le zicem ca or sa faca sex mai focos si poate îi prindem în latz.
    Cât despre Peta, am rezerve serioase dupa ce aproba omorârea animalelor prin metode mai “omenoase” numind toata aceasta mascarada “animal welfare” si se bat prieteneste pe umar cu KFC.
    http://www.abolitionistapproach.com/?p=144
    http://www.abolitionist-online.com/article-issue04_animals.lost.in.translation_dr.coral.hull.shtml

  4. spotul e foarte bun(mesaj si idee) dar in state a fost foarte controversat din cauza imaginilor foarte explicite..
    o chestie deloc indicata tzinand cont de coeficientul de inteligenta al americanilor si cat de usor putea sa ii influenteze( in bine) spot in cauza. fiecare cu ideile lui sau poate Burger King si Taco Bell au oameni sus pusi in “C.N.A.”-ul lor.

  5. Nu stiu de ce, dar in reclama asta imi atrag mai mult atentia ”bucatile de carne” decat cele vegetale 😀
    Si ce de bucate ! Numai una-si-una!
    Deci nu. Nu sunt de acord cu tipul asta de reclama! Isi rateaza tinta.
    ”Parerea mea”

Leave a Reply