1. Ideile, oricat de faine, daca sunt lipsite de latura practica, sunt inutile in final. De ar fi acceptata ar dura un an doi doar implementarea, ar necesita probabil costuri suplimentare si, nu in ultimul rand, cred ca ar genera mai multe nemultumiri decat aprecieri in cadrul unei populatii care rareori apreciaza sau sutine schimbarile de orice fel.

  2. @bogdan: eu cred ca ideea asta nu e lipsita de practica. E adevarat, implementarea in Rominia nu ar fi tocmai lucru usor. Dar de ce sa nu incercam? In Austria s-au schimbat bancnotele cu 3 ani inainte de a fi introdus euro. S-a mai facut si pe la altii. Dar, cred ca in Rominia am avea mult mai multa nevoie de un proiect de genul asta (vezi si argumentul dat de Dragos mai sus). Si daca tot le spunem oamenilor intruna: nu sunteti in stare, nu stiti sa apreciati, nu sunteti buni de nimic… nu e de mirare de ce ei chiar se simt asa 🙂 Si cred ca daca li s-ar aduce mai des in fata ochilor initiative asemanatoare, poate s-ar mai deschide niste capete.

  3. Elvetienii isi schimba an de an bancnotele si noi nu suntem in stare sa le schimbam cu 5 ani inaintea inlocuirii leului cu euro-ul.
    Adevaru`-i ca din cand in cand privim prea in perspectiva. Ca sa balansam cu momentele cand nu o facem deloc.

Leave a Reply