Cu deșeurile intri la film de Ziua Mediului

Vineri, de Ziua Internațională a Mediului, ne vedem la TIFF, la premiera oficială în România a documentarului cu tematică eco ”Home”, regizat de Yann Arthus-Bertrand, produs de Luc Besson și narat de Glenn Close. Este un documentar spectaculos, cu imagini tulburătoare despre impactul speciei umane asupra planetei care ne găzduieşte.

home_afis

Evenimentul este co-organizat de MaiMultVerde, cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje și cu susținerea Cod Verde și se desfașoară la Cinema Republica, la ora 18:00.

Premiera mondială a filmului are loc vineri în peste 50 de ţări. La TIFF voi prezenta filmul împreună cu Anamaria Marinca, Hanno Höfer, primarul Clujului, Sorin Apostu și directorul Institutului Francez la București, Henri Lebreton. Dacă nu poţi ajunge la Cluj, ne poţi urmări în direct de postul Realitatea TV.

Dacă însă eşti în Cluj şi vrei să vezi filmul, vino vineri între 10:00 şi 17:30 cu o pungă de deşeuri reciclabile (hârtie, plastic, sticlă, metal) în faţa cinematografului Republica şi primeşti un bilet gratis (oferta este valabilă în limita a 200 de locuri). Ne vedem la Cluj!

Mulţumiri speciale celor de la Centrul de Resurse pentru Organizaţii Studenţeşti (CROS) şi Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), care susţin colectarea selectivă a deşeurilor în cadrul premierei ‘Home‘ de la TIFF.

  1. Buna, o intrebare – si filmul e difuzat la Realitatea, sau doar conferinta voastra? Nu sunt in Cluj si mi-ar placea sa il vad. Sunt ceva planuri sa vina si in Bucuresti? Multumesc si succes!

Leave a Reply