Primul curs de Process Communication

L-am ţinut în weekend la Codecs. A ieşit bine, dacă e să mă iau după ce spun cursanţii. Eu nu m-am mai simţit aşa de bine de când am jucat în Pas de deux, acum doi ani.

Despre ce e vorba: http://cumcomunici.ro.

Ce spun cursanţii

De câte ori voi fi întrebat, voi recomanda cu căldură atât cursul, cât şi trainerul.

Florin Golovatic, Director Audit, KPMG

Experienţa celor trei zile petrecute cu Dragoş a fost revelatoare. Practicat şi îmbrăţişat, PCM este acel gen de experienţă care îţi poate schimba viaţa.

Andreea Brahastianu, Grupul CEZ

PCM este perfect pentru oamenii care lucrează în echipe, care conduc sau care vor să îi înţeleagă mai bine pe cei din jur şi reacţiile lor.

Alex Bitu, arhitect

Cursul PCM a fost o experienţă care m-a ajutat să fac un pas în faţă. Aveam nevoie de informaţia din curs şi am găsit-o aici la un nivel profesional înalt.

Rodica Obancea
Associate Certified Coach, Success Coaching

Am venit cu multă speranţă la curs de a afla mai multe despre comunicare. Surpriza a fost că am aflat nu doar despre comunicare, ci şi despre aplicabilitatea sa practică şi, mai ales, despre mine. Acum simt că am o bază corectă de la care pot pleca în acest proces continuu de creare şi îmbunătăţire a relaţiilor cu cei din jur.

Angelica Barbu, Grupul CEZ

A fost o adevărată experienţă şi recomand acest curs tuturor.

Nicoleta Mite, Cardif Asigurări

Deşi nu ştiam nimic despre trainer, am rămas susprinsă cu câtă naturaleţe poate susţine o sesiune de comunicare de acest gen.

Mihaela Neapole, Cardiff Asigurări

PCM este o experienţă. Nu o trăieşti pe jumătate şi atunci o trăieşti maxim.

Iulia Borsan, Grupul CEZ

Următoarele cursuri: 27-29 noiembrie | 18-20 decembrie | 22-24 ianuarie. Înscrieri aici.

  1. Felicitari!
    Sunt foarte multi oameni care au nevoie de astfel de cursuri, unii constientieaza acest lucru, altii nu prea.
    Eu am absolvit un curs de “Train the Trainer” la CBC si un altul de autocunoastere si transformare personala, Landmark Forum. Concluzia la care am ajuns este ca sunt multi tineri care au reale probleme de personalitate si de dezvoltare personala; in special cei din mediile corporatiste.
    Iti doresc mult succes in continuare!

  2. Salut Dragos,

    Tocmai rasfoiam site-ul cursului despre care vorbesti mai sus si evident feedback-urile participantilor. Adevarate feedback-uri. 🙂
    Te-am vazut prima data la Youth Summit 2008 si de atunci iti mai vizitez site-ul sa vad ce si cum. Intamplator, am vazut ca vii Joi la Cluj, la “Green Conference” ce se va tine la Casa de Cultura a Studentilor.
    Abia ateptam sa te auzim din nou 🙂

    Te salut.

Leave a Reply