Educaţia continuă

Diseară, de la 23.30, pe TVR1 la “Bună ca viaţa” vorbim despre educaţia continuă, adică despre ce mai învăţăm când suntem oameni mari şi credem că le ştim deja pe toate.

Am invitat-o pe Monica Anghel să ne vorbească despre o pasiune mai puţin cunoscută pe care şi-a descoperit-o acum un an: aikido. Iar dacă artele marţiale nu vă tentează, emisiunea vă recomandă cursurile de cultură generală oferite de Fundaţia Calea Victoriei, cele de pictură sau de hipism.

Pentru “Sfatul practic”, Laura a invitat-o pe Magda Mihăilă, o telespectatoare a emisiunii, să ia primele ei lecţii de înot, pentru că şi înotul poate fi învăţat indiferent de vârstă.

Pe Magda am “recrutat-o” de pe pagina mea de Facebook unde, când am întrebat “Cine nu ştie să înoate şi vrea să înveţe?” am primit un număr copleşitor de răspunsuri, semn că nu sunt puţini cei care cred că nu e niciodată prea târziu ca să înveţi ceva nou.

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. Felicitari!

    Am trait destul timp cu impresia ca le stiu pe toate. De vreun an am inceput sa ma vindec usor-usor de aceasta meteahna. Si eu am inceput tot cu inotul 😉

    Merge reluata/aprofundata tema educatiei continue.

  2. Ati abordat foarte pe scurt ideea de invatamant alternativ, cultura etc. Ma asteptam sa fie un subiect dezbatut mai pe larg. Ca si Catalina parerea mea este sa reluati subiectul.

    In rest totul bine

  3. Super! Astfel de exemple si mentalitati sunt de promovat, e trist ca exista mentalitatea aia de blazare de la 40 ani incolo, domne eu nu mai pot progresa, nu mai am ce invata, si se auto-limiteaza inutil.
    Felicitari, la tot mai multe!

Leave a Reply