Anunţuri umanitare

Cristina Dinu a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin, o formă de cancer limfatic. Singura ei şansă de vindecare o reprezintă în acest moment un transplant cu celule stem de la donator.

crisu

 

:: citeşte despre cazul Cristinei
:: află cum poţi să ajuţi

Rudolf Leonard Magyara suferă de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică. Are nevoie lunar de o sumă de bani pentru a-şi putea plăti tratamentul.

:: citeşte despre cazul lui Rudolf Leonard
:: află cum poţi să ajuţi

  1. In luna martie 2010 gasisem povestea Cristinei pe unul din blogurile pe care le citeam, la intapmlare. Am preluat bannerul si l-am postat pe blogul meu in speranta ca o vom putea ajuta.
    Lucrurile mergeau destul de bine. Artisti ce se alaturau cauzei, concerte umanitarte, implicari media si astfel, Cristina a reusit sa stranga la acel moment suma necesara transplantului.
    Va pot confirma ca nu sunt scamuri..Am credinta ca ne piutem ajuta! Haideti sa fim oameni si sa nu uitam de ce purtam un suflet!

  2. Din pacate, cel putin la Cristina nu e vorba numai de suma de bani necesara, ci chiar de celulele-stern de transplantat, pentru ca ceea ce are ea in acest moment la dispozitie sint celule-stern de bebelus, la care exista nenumarate riscuri prin raport cu organismul ei si care, in orice caz, necesita o perioada mult mai indelungata de adaptare.
    Deci in cazul Cristinei este necesara testarea voluntarilor pentru obtinerea (foarte putin probabila …) celulelor-stern compatibile.

  3. si eu ma numar printre mamele fericite si nefericite totodata am un baetel de 10 ani diagnosticat la virsta de 4 ani cu sindrom autism si retard si o fetita de 6 ani sanatoasa le zimbesc in fiecare zii desi am ramas cu datorii mari la banca si ne vin plicuri de notificari si la intretinere dar totusi le zimbesc ingerasilor astia de copii caci iei nu au nici o vina nu imi pot permite bani ptr a face terapie cu copilul ptr ca este foarte scumpa daca ne poate ajuta cineva cu credinta in dumnezeu

  4. Buna, mai aveti ceva noutati despre Cristina? Urmaream cazul ei si am vazut ca din noiembrie nu a mai postat pe site-ul ei… Merci.

  5. Dima Florentina Denisa, o fetita de numai 3 luni jumate se confrunta cu o problema de sanatate inca de la nastere: hidrocefalie stabilizata si retinopatie (dezlipire de retina). Există posibilitatea de a încerca o operatie în America pentru retinopatie, operatie ce a fost aplicata cu succes unor pacienţi cu diagnostice similare. De aceea îndrăznesc să vă cer sprijinul.
    Ajutorul vostru îi va da şansa de a face operatia şi un semn că nu este singură.
    Apelăm la ajutorul vostru pentru a-i asigura Florentinei operatia prin care sa aiba o viaţa normala. Avem nevoie de 17 000 EUR.
    Puteti dona in contul:
    RO 04 BUCU2341035336581RON ALPHA BANK titular mama DIMA TANTICA

  6. O viitoare mamica din Iasi are nevoie urgenta de ajutor!!
    Luminita este insarcinata pentru a doua oara, in 24 de saptamani. Azi dimineata, la control a aflat ca bebelusul ei are lichid in burtica si are nevoie de tratament urgent in Belgia pentru a-l salva. Primul baietel al Luminitei a implinit zilele astea un anisor de cand murit din acelasi motiv…
    Luminita are nevoie urgent de suma de 4000 euro pentru drum, cazare si tratament in Belgia, bani pe care nu ii are si nici nu are cine sa o ajute. Daca doriti sa o ajutati puteti face donatii, direct in contul ei deschis la ING Bank:
    RO30 INGB 0000 9999 0021 6875 Geman Luminita Petronela.

    Daca nu e cu putinta sa faceti donatie, va rog mult sa dam mai departe mesajul, poate va ajunge la cineva care are cum sa o ajute!

  7. Asociatia Auci
    Buna ziua,
    Ma numesc Dedulescu Cristian locuiesc in Bucuresti si sunt colaborator al Asociatiei Auci. Mentionez ca sunt o persoana cu handicap locomotor, handicap pe care l-am dobandit in urma unui accident rutier.
    Aflandu-ma in aceasta situatie cunosc destul de bine situatia grea prin care trece o persoana cu amputatii si care are nevoie de o proteza.
    Din postrura de coloaborator al Asociatiei Auci v-as ruga ca impreuna cu dumneavoastra sa facem cat mai cunoscut acest proiect“TINERI PE PICIOARE”prin intermediul presei locale, televiziuni locale,radiolui local cat si prin lipirea de afise sau fluturasi, pentru a fi accesibil cat mai multor baieti cu amputatii din toata tara.

    Vreau sa va aduc la cunostinta ca exista in Romania de peste 6 ani proiectul ” TINERI PE PICIOARE” care se adreseaza baietilor cu varste cuprinse intre 20-40 de ani, dezavantajati din punct de vedere social si economic, care in urma unui eveniment traumatic au suferit amputarea unuia sau a mai multor membre, pot beneficia de o protezã(proteze) IN MOD GRATUIT.
    Mentionez ca printre aceste cazuri se pot afla si baetii care in lipsa banilor sau a neajunsurilor de zi cu zi au fost nevoiti sa mearga la CERSIT pentru ar avea o viata mai usoara. Stim cu toti ca in Romania o persoana cu handicap este foarte greu acceptata in societate si mai ales de angajatori.
    Asociatia Auci prin proiectul “TINERI PE PICIOARE” vrea sa ajute acesti baieti neajutorati si amarati sa poata obtina proteza sau protezele de care au mare nevoie pentru a fi mai independeti.
    Proiectul “TINERI PE PICIOARE” are scopul de a-i ajuta pe tinerii români lipsiţi de membre, de a efectua demersurile şi procedurile medicale necesare pentru obţinerea protezelor de înaltă calitate estetică şi funcţională.
    O proteză costă foarte mult pentru că este ca o maşină.Asociatia AUCI ofera proteze GRATUIT fiabile pentru că băieţii sunt tineri, iar acestea trebuie să-i ţină o viaţă, Proiectul “TINERI PE PICIOARE” a luat nastere in iunie 2005 si de atunci de la un an la altul au fost ajutati din ce in ce mai multi baieti romani cu amputatii.
    Asociatia Auci este deja in colaborare cu :Facultatea de Bioinginerie Medicală (IASI),Fundatia Solidaritate si Speranta (IASI),Asociatia Handicapatilor Fizic Satu Mare (AHFSM) Satu Mare,Asociatia “Il giocattolo per la Romania” Parma/Anina.

    Pentru mai multe detalii:
    Dedulescu Cristian
    Mobil: 0762.300.688
    Fix: 021.451.18.47
    E-mail: deducrysty@yahoo.com

Leave a Reply