Lecţia de anatomie (cu Liviu Mihaiu)

Dacă v-aţi întrebat vreodată ce în capul lui Liviu Mihaiu, omul care în anii ’90 vindea primele numere ale Academiei Caţavencu în Gara de Nord, iar în 2004 înfiinţa Asociaţia “Salvaţi Dunărea şi Delta”, aveţi răspunsul în imaginea alăturată.

Invitaţia la trepanaţie (sau la vivisecţie, asta rămâne de văzut) le aparţine fetelor şi băieţilor de la Next, dar rezultatul acesteia, pe care îl găsiţi în fiecare zi, începând cu vinerea trecută, pe www.liviumihaiu.ro, îi aparţine integral lui Liviu.

Îmi pare rău că, nefiind în ţară, n-am semnalat mai devreme evenimentul, pentru că mi se pare chiar ceva important. Nu cred că Liviu e doar încă un om de presă pe care offline-ul nu putea să-l mai încapă şi care a venit în blogosferă ca să-i dăm pământ şi apă. Liviu e dintre acele animale mediatice cu o capacitate de reinventare şi regenerare cel puţin egală cu cea a ecosistemului pentru care se bate de atâta vreme.

Nu ştiu exact în ce se va transforma după acest ultim triplu salt în necunoscut, dar ştiu că nu-şi va pierde verbul ascuţit şi nici dispoziţia patologică anti-sistem. Puteţi să fiţi sau să nu fiţi de acord cu ideile lui, dar nu puteţi să nu fiţi de acord că spectacolul merită urmărit!

Lectură deşteaptă şi vizionare plăcută!

A, şi să nu uit. A fost bine, dom’ Mihaiu?

Leave a Reply