Cum să-ți alegi facultatea care ți se potrivește

RIUFÎntre 12-13 martie are loc la București Târgul de Universităţi Internaţionale RIUF 2011. La eveniment vei putea cunoaște reprezentanți a peste o sută de instituţii educaţionale de prestigiu din douăzeci de ţări vest-europene şi din SUA.

Mihaela Feodorof va susține o prezentare despre cum să-ți alegi facultatea care ți se potrivește duminică, 13 martie, la sala  C (etajul II al Sălii Palatului) începând cu ora 15.00.

Toţi cei interesaţi de studiile internaţionale şi de oportunitatea specializării în medii educaţionale performante pot vizita târgul pe 10-12 martie , la Sala Palatului din Bucureşti,  pe 15 martie la Timișoara, Hotel Continental, și pe 17 martie la Iași, Hotel Moldova. Pentru înscriere trebuie să completezi formularul de aici.

Tinerii pot intra în contact direct cu lumea academică internaţională la workshop-uri, seminarii şi sesiuni de prezentare ale universităţilor prezente la RIUF. În plus, au şansa să fie admişi pe loc la o universitate internaţională prin interviurile de 15 minute din cadrul Spot Admissions.

Leave a Reply