Frumusețe și eleganță pe două roți

Dacă vrei să le vezi pe cele mai chic bicicliste din micul Paris, vino la inaugurarea unui nou centru Cicloteque, care are loc în această seară de la ora 18.00 în Parcul Titan din Bucureşti.

Raluca Lăzăruț, Andreea Perju, Alexandra Bădoi, Anca Rusu (Antena 1), Eda Marcus (TVR 2) , Irina Nicolae și alte bicicliste răpitoare vor defila în ținute Rhea Costa.

Invitatul special al evenimentului este Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, care va vorbi despre experienţa pariziană pe două roţi din perioada în care era ambasador.

Reţeaua Cicloteque, creată de MaiMultVerde şi UniCredit Ţiriac Bank, cu sprijinul ALPAB, al Primăriilor Sectoarelor 6 și 3 și al Universității din București, se extinde în această vară cu două noi centre, unul în Parcul Drumul Taberei și unul în Parcul Titan.

  1. Buna!

    Felicitari pentru initiativa, abia astept sa inchiriez bicicleta de la voi! deocamdata eu folosesc trotineta, dar abia astept sa inchiriez bicicleta de la voi!

    Se poate sa-mi spuneti mai exact unde anume in parcul Titan? caci exista parcul Al I Cuza (fostul IOR), care are mai multe intrari (sa-mi spuneti mai exact la care intrare este noul centru) sau parcul Titanel, de langa Policlinica Titan.

    Multumesc de informatii, mult succes!

    Roxana

  2. http://www.facebook.com/event.php?eid=230071037005531
    Sambata 9 iulie ora 11 Parcul Izvor – “Paramongoli pe 2 rotzi” este un mars caritabil pentru biciclisti si nu numai. Avem aprobarea de la Primaria Generala a Capitalei. Cand le-am zis ca vrem sa fim 1000 de participanti au ras zicand ca nu avem cum sa sensibilizam noi atata popor caritabil in Bucuresti. Suntem deja 427 dar cu ajutorul vostru putem sa fim mai multi. Hai sa le demonstram ca se poate! Postati la voi Wall cu un indemn pentru o cauza nobila! Multumim din suflet!

Leave a Reply